MARKO MARINOVIĆ: Pred nama je utakmica sa Megom, ekipom koja će u Čačak doći rasterećeno, jer ima dve pobede!
Foto: Starsport©

OČEKIVANJA

MARKO MARINOVIĆ: Pred nama je utakmica sa Megom, ekipom koja će u Čačak doći rasterećeno, jer ima dve pobede!

Utakmica Borca i Mege na programu je sutra od 18.00

Objavljeno:

Trener košarkaša Borca Marko Marinović rekao je danas da je pozitivan rezultat protiv Mornara uticao na samopouzdanje njegove ekipe i istakao da je čačanski tim spreman za novi izazov u ABA ligi, duel protiv Mege.

- Težak raspored koji nam je zapao doveo nas je u situaciju da igramo tri utakmice protiv rivala koji su pre početka sezone svrstavani u favorite za vrh tabele. Verovali smo u sebe, pa smo u Bar otišli da odigramo najbolje što možemo. Uspeli smo da kontrolišemo meč gotovo sve vreme, zasluženo smo pobedili - rekao je Marinović za klupski sajt.

- To je velika stvar za nas, tako da nam trijumf mnogo znači - dodao je on.

Košarkaši Borca dočekuju sutra ekipu Mege, u utakmici četvrtog kola ABA lige.

Čačanki tim u ovaj meč ulazi sa jednom pobedom i dva poraza, dok Mega ima skor 2/1.

- Pred nama je utakmica sa Megom, ekipom koja će u Čačak doći rasterećeno, jer ima dve pobede. Kod rivala se ništa nije promenilo u odnosu na ranije godine, jer i dalje ima jedan od najmladjih i najtalentovanijih timova, ne samo u jadranskoj ligi, već i čitavoj Evropi - rekao je Marinović.

- Mega ima svoje adute, isto kao i mi. Spremni smo za novi izazov, tako da jedva čekamo utakmicu u nedelju veče - dodao je trener Borca.

Borac će i sutra moći da računa na podršku nekoliko stotina svojih navijača.

- Prošli put sam propustio da zahvalim navijačima na velikoj podršci protiv Cedevita Olimpije. Moram da kažem da nas je malo i poremetilo prisustvo publike, jer ih više od godinu dana nije bilo u dvorani. Igrači, baš kao i ja, bili smo malo stisnuti u želji da pokažemo sve što znamo - rekao je Marinović.

- Nadam se da ćemo ispraviti to u nedelju i da ćemo im se zahvaliti na podršci jednom pobedom - zaključio je trener čačanskog tima.

Utakmica Borca i Mege na programu je sutra od 18.00.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.