ZNA KOME IDE U GOSTE: Biće potrebno da budemo jako dobri da bismo parirali CSKA
Foto: Starsport

izjava pred meč

ZNA KOME IDE U GOSTE: Biće potrebno da budemo jako dobri da bismo parirali CSKA

Košarkaši Zvezde igraju u petak od 19 časova u Moskvi protiv CSKA, utakmicu četvrtog kola Evrolige

Objavljeno: 17:40h

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić izjavaio je da se nada da će se što pre oporaviti povređeni igrači i dodao da će ekipa pružiti maksimum u predstojećoj utakmici u Moskvi, protiv CSKA u Evroligi.

- Situacija je takva da nismo uradili sve što smo planirali, nadam se da ćemo što pre izaći iz problema sa povredama. Daćemo sve od sebe da pokušamo da igramo najbolje što možemo. Znam protiv koga igramo, ali idemo da damo maksimum. U svakom slučaju je bolje otići u Moskvu posle pobede nego poraza - rekao je Dejan Radonjić.

Košarkaši Zvezde igraju u petak od 19 časova u Moskvi protiv CSKA, utakmicu četvrtog kola Evrolige.

- Idemo na put za Moskvu, meč protiv CSKA koji svake godine napada vrh i ima iste ciljeve, pa tako i ove. Tim koji je pokazao već sada da je favorit za osvajanje Evrolige. Pun je kvaliteta, iskustva, trofeja i znamo da nas čeka težak posao. Biće potrebno da budemo jako dobri da bismo parirali CSKA. Treba da vidimo kako ćemo da odgovorimo na njihov kvalitet, da vidimo koliko možemo da budemo konkurentni i na osnovu toga davati konkretne odgovore - rekao je Radonjić.

Dejan Radonjić
foto: Starsport©

Zvezda je u sredu pobedila Žalgiris u Beogradu sa 73:61 a košarkaš Nikola Ivanović pohvalio je zalaganje ekipe.

- Izuzetno naporan i težak raspored, medjutim uspeli smo da pobedimo u kvalitetnoj utakmici Žalgiris. Sledi CSKA, ono što je bitno je da držimo kontinuitet dobre igre bez obzira na neki krajnji ishod meča. Moramo da igramo dobro u oba pravca i da držimo nivo. Situacija je loša gledajući povrede, skupljamo se, dosta igrača trenutno igraju na pozicijama na koje nisu navikli, prihvatili smo to, navikli i ide dobro. Svako pruža u ovom trenutku i više nego što je realno - rekao je Ivanović.

Njegov saigrač Dejan Davidovac rekao je da ekipa u dobrom raspoloženju ide u Moskvu, posle pobede protiv Žalgirisa.

- Kao i svake godine ekipa CSKA iz Moskve je u najužem krugu favorita za osvajanje ovog takmičenja. U ovom trenutku, na startu sezone možda i najbolja ekipa koja je prikazala najviše. Daćemo sve od sebe da pružimo dobru igru i damo maksimum - naveo je Davidovac.

Ekipa Crvene zvezde vraća se u Beograd u subotu popodne, a već u nedelju od 21 sat igraće na svom terenu protiv Cedevita Olimpije, u četvrtom kolu ABA lige.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.