ZVEZDI ĆE BITI MALO LAKŠE: CSKA sutra bez svog najboljeg igrača!
Foto: Profimedia

moglo bi da pomogne

ZVEZDI ĆE BITI MALO LAKŠE: CSKA sutra bez svog najboljeg igrača!

Šengelija koji je u prva tri meča bio lider tima sa 21,0 poena, 6,0 skokova i 1,7 asistencija požalio se na bol u ramenu posle evroligaške pobede CSKA nad Zenitom u utorak

Objavljeno:

CSKA, sutrašnji domaćin Crvene zvezde u 4. kolu Evrolige, na samom startu sezone je ostao bez Nikole Milutinova. Povredio je srpski centar lateralni ligament kolena zbog čega će pauzari ukupno dva meseca, a odmeniće ga NBA Kenet Farid koji je nedavno potpisao ugovor.

Međutim, neće samo Milutinov propustiti duel sa crveno-belima nego i Tornike Šengelija. Kako je moskovski klub saopštio najkorisniji igrač drugog i trećeg kola Evrolige biće na poštedi u narednom periodu zbog povrede ramena.

Šengelija koji je u prva tri meča bio lider tima sa 21,0 poena, 6,0 skokova i 1,7 asistencija požalio se na bol u ramenu posle evroligaške pobede CSKA nad Zenitom u utorak. Tek pošto se urade detaljni pregledi biće jasnije koliko će odsustvovati sa terena.

- Nažalost, sve je moguće. Nadamo se najboljem. Danas se osećao bolje, ali ne na nivou koji je potreban za tešku igru. Zvezda igra na granici faula, veoma su agresivni na oba dela terena. Već su ostvarili dve pobede, jednu u gostima, jednu kod kuće, a do samog kraja su bili u igri za trijumf i u Istanbulu protiv Fenertbahčea. Generalno, čeka nas veoma ozbiljan protivnik - izjavio je trener CSKA Dimitris Itudis.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.