POKUŠEVSKI SLAB U GAŽENJU OKLAHOME OD STRANE ŠAMPIONA: Finiks opet razbio Lejkerse!
Džejlen Smit (Finiks Sans) zakucava protiv Lejkersa, Foto: Profimedia

nba predsezona

POKUŠEVSKI SLAB U GAŽENJU OKLAHOME OD STRANE ŠAMPIONA: Finiks opet razbio Lejkerse!

Finiks je ponovo ubedljivo savladao Los Anđeles Lejkerse, ovoga puta kao gost, 123:94

Objavljeno:

Srpski košarkaš Aleksej Pokuševski verovatno će želeti što pre da zaboravi predsezonski meč NBA lige protiv aktuelnog šampiona Milvokija, u kom je njegova Oklahoma ubedljivo poražena rezultatom 130:110.

"Poku" je na terenu proveo 19 minuta i za to vreme je ubacio samo dva poena i dodao jedan skok! Šutirao je iz igre 1/6, takođe je promašio i četiri šuta za tri poena.

Lugenc Dort je sa 19 poena bio najefikasniji u redovima Tandera, a dvocifreni su još jedino bili Taj Džerom sa 13 i Gil-Alegzender sa 12 ubačenih poena. S druge strane, Džordan Nvora je imao 15, a po 14 su dodali Kris Midlton i Elija Brajant.

Finiks je ponovo ubedljivo savladao Los Anđeles Lejkerse, ovoga puta kao gost, 123:94. Šest igrača je bilo dvocifreno u redovima vicešampiona Sansa, a najviše se istakao iskusni Kris Pol sa 15 poena.

Najefikasnij ina utakmici su pak bili Entoni Dejvis sa 19 i Karmelo Entoni sa 17 poena među "Jezerašima", ali nisu imali pravu podršku.

Pored ovih, odigrana su još dva meča. San Antonio je dobio Orlando sa 101:100, dok je Čikago slavio protiv Klivlenda sa 102:101. Demar Derozan je za Bulse ubacio 23 poena, a Nikola Vučević je imao 10 poena i devet skokova.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.