ŽELJKO OBRADOVIĆ PROGOVORIO O MUROVOJ POVREDI: Dobre vesti za navijače Partizana!
Foto: Emilija Jovanović

viđenje situacije na prvu

ŽELJKO OBRADOVIĆ PROGOVORIO O MUROVOJ POVREDI: Dobre vesti za navijače Partizana!

Prve informacije

Objavljeno: 22:31h

Na konferenciji za medije nakon utakmice sa SC Derbijem, Željko Obradović je prokomentarisao situaciju iz finiša utakmice, kada se povredio Dalas Mur.

- Pričao sam sa njim u prolazu, rekao mi je da će biti ok. Mislim da neće biti potrebe da ide na snimke, nadamo se da će biti dobro. Sreća je što je sutra slobodan dan, pa ćemo da vidimo kako će da izgleda u ponedeljak.

Dalas Mur
foto: Marko Djokovic/STARSPORT

Takođe, trener crno – belih je dodao da će Kurucs biti najverovatnije u ekipi protiv Cibone, dok je Glas bio bez minuta zbog udarca u oko na treningu.

Pre tri dana je na treningu dobio strašan udarac, bilo mu je zatvoreno oko i bilo je rizično da večeras igra. Kuruč je u redu, negativan je na koronu, bio je kod kardiologa, dobio dozvolu da trenira i nadamo se da će biti u timu za utakmicu protiv Cibone - rekao je Obradović.

Osvrnuo se i na kvaliteta rivala.

- Pokazali su da imaju izuzetno talentovane igrače, da su ekipa koja veoma dobro šutira tri poena, koja razume igru i ono na čemu smo insistirali je da naša odbrana bude na nivou koji je potreban da bismo sprečili njihove kreatore i šutere. Uglavnom smo igrali odbranu dobro- dodao je on.

Košarkaši Partizana pobedili su večeras u Beogradu podgorički Studentski centar sa ubedljivih 79:57, u utakmici trećeg kola ABA lige.

- Ono što je evidentno je da moramo da ubrzamo igru. Imali smo 16 aistencija, ali 21 izgubljenu loptu. To nije normalan broj. To je ono na čemu radimo najviše na treninzima, ali za sada to ne deluje onako kako bismo voleli - rekao je Obradović.

On je čestitao svojim igračima na pobedi, na pristupu utakmici i tome što su poštovali protivnika, ali i sebe i nekoliko hiljada navijača koji su došli da ih bodre u Beogradskoj areni.

- Hvala svima koji su večeras bili u hali i koji su došli da nas bodre. Neki drugi će verovatno doći drugi put - rekao je Obradović.

KK Partizan
foto: Espreso

- Mi treba da sve uradimo da ljudi koji vole Partizan to prepoznaju i dolaze u što većem broju. I radićemo na tome. Mislim da je ova utakmica večeras pokazala ono što je najvažnije, a to je želja i borbenost koja je bila prisutna svih 40 minuta - istakao je trener Partizana.

Obradović je naveo i da su greške "sastavni deo posla", da mladi igrači greše i da moraju da se "istrpe".

- To je proces koji će da traje. To je nemoguće promeniti za kratak period. Od njih samih zavisi da li će dobijati šansu, ko je na terenu... - rekao je Obradović.

- Nama posle Cibone počinje Evrokup, kada ulazimo u ritam dve utakmice sedmično, to je novo i moramo da vodimo računa o svežini igrača. Upravo iz tog razloga je važno da probamo da igramo sa što više igrača u rotaciji - dodao je on.

Partizan će u narednom kolu ABA lige gostovati Ciboni.

(Espreso/Telesport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.