ĐORĐEVIĆEVOM TIMU NESPORTSKI PREKRŠAJI DOŠLI GLAVE: Sjajni Nedović vodio Panatinaikos do pobede (FOTO)
Foto: EPA/Pete Andreou

EVROLIGA, DRUGO KOLO

ĐORĐEVIĆEVOM TIMU NESPORTSKI PREKRŠAJI DOŠLI GLAVE: Sjajni Nedović vodio Panatinaikos do pobede (FOTO)

Barselona je u Minhenu bila bolja od Bajerna

Objavljeno: 17:11h

Košarkaši Panatinaikosa pobedili su na svom terenu ekipu Fenerbahčea sa 91:87 (20:21, 25:25, 19:21, 27:20), u meču drugog kola Evrolige. Panatinaikos je do pobede došao nakon serije 9:0, a nakon što su gosti napravili dva nesportska prekršaja u samoj završnici meča.

Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je srpski igrač Nemanja Nedović sa 20 poena i tri asistencije, Janis Papapetru je dodao 14 poena uz pet skokova i četiri asistencije, dok je poen manje upisao Deril Mejkon.

U ekipi Fenerbahčea, koju vodi srpski trener Aleksandar Đorđević, najbolji učinak imao je Jan Veseli sa 18 poena, 10 skokova i pet asistencija, Nando De Kolo je postigao 16 poena, a 14 je upisao Devin Buker uz sedam skokova.

Košarkaši Barselone pobedili su u Minhenu ekipu Bajerna sa 80:72 (16:15, 28:18, 19:14, 17:25). Barselona je upisala i drugu pobedu na početku nove sezone, dok je ekipa Andree Trinkijerija doživela drugi poraz.

KK Bajern Minhen, KK Barselona
foto: Profimedia

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Kori Higins sa 16 poena, poen manje postigao je Brendon Dejvis, dok je Nikola Mirotić utakmicu završio sa 11 poena. U timu Bajerna najbolji je bio Darun Hilijard sa 18 poena, Dešon Tomas je dodao 14, dok je Ognjen Jaramaz utakmicu završio sa tri poena.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.