SFEROPULOS PRED ZVEZDU: Neće biti lako, Zvezdi niko nije uspeo da ubaci preko 70 poena ove sezone!
Foto: EPA / Toms Kalnins

novi izazov

SFEROPULOS PRED ZVEZDU: Neće biti lako, Zvezdi niko nije uspeo da ubaci preko 70 poena ove sezone!

Trener Makabija hvali dobru odbranu crveno - belih

Objavljeno:

Zvezda sutra tokom večeri gostuje ekipi Makabija, ophrvana problemima sa povredama i odsustvima brojnih igrača. Ipak, tim Dejana Radonjića je u takvom rasporedu snaga uspeo da savlada jednog od najjačih rivala u ABA ligi, ekipu Budućnosti, pa u Tel Avivu znaju šta ih čeka i ništa ne prepuštaju slučaju.

Tako trener Janis Sferopulos ističe da je svestan da će utakmica biti na mali broj poena i ističe podatak da Zvezda ni na jednom susretu ove sezone nije primila više od 70!

KK Makabi Tel Aviv, KK Makabi
foto: Profimedia

- Susrećemo se sa jako opasnim protivnikom. Crvena zvezda je igrala jako dobru odbranu do sada. U pripremnim utakmicama, ABA ligi i Evroligi nijedan tim joj nije ubacio preko 70 poena. Jasno nam je dakle da neće biti lako. Imaju iskusne, kvalitetne igrače. Igrali smo već u Evroligi. Znamo da moramo da budemo maksimalno koncentrisani i spremni da se suočimo sa čvrstim protivnikom - rekao je Sferopulos.

Dodaje da je odbrana uvek i bila najjače oružje tima Dejana Radonjića, a Zvezda je uvek u Tel Avivu bila konkurentna.

- Sve im polazi iz odbrane i to znači da napad mora da nam funkcioniše dobro. Spremili smo se za njihove slabe tačke, defanzivno i ofanzivno. Želimo da odigramo pametno - istakao je trener Makabija.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.