PATRIJARH BIO DOMAĆIN KOŠARKAŠIMA I KOŠARKAŠICAMA ZVEZDE: Na poklon je od njih dobio dres!
Foto: KK Crvena zvezda

i poziv na utakmicu

PATRIJARH BIO DOMAĆIN KOŠARKAŠIMA I KOŠARKAŠICAMA ZVEZDE: Na poklon je od njih dobio dres!

Inače, Zvezda je u ponedeljak veče dobila Budućnost u derbiju 2. kola ABA lige rezultatom 71:63

Objavljeno: 14:09h

Patrijarh Srpske pravoslavne crkve Porfirije organizovao je u utorak u prostorijama Patrijaršije Srpske Pravoslavne Crkve prijem za delegaciju KK Crvena zvezda koju su sačinjavali muški i ženski tim sa stručnim štabovima, kao i kompletan menadžment kluba na čelu sa predsednikom Nebojšom Čovićem.

Tom prilikom patrijarh Porfirije je blagoslovio kompletnu delegaciju Zvezde i uputio reči ohrabrenja, ljubavi i podrške, ali i izrazio želju za dobro zdravlje, pred velike izazove i utakmice koje košarkašice i košarkaše očekuje na terenima ove sezone i u njihovim karijerama.

- Osim zvaničnog dela, Patrjijarh je u opuštenom razgovoru preko sat vremena proveo u druženju, slikanju i pojedinačnim razgovorima sa igračima i stručnim štabom i menadžmentom našeg kluba, i učinio ovu posetu nezaboravnom za sve crveno bele koji su došli u Patrijaršiju u utorak 05.10.2021. godine - stoji u saopštenju kluba.

KK Crvena zvezda
foto: KK Crvena zvezda

Ispred KK Crvena zvezda patrijarhu Porfiriju, kapiten KK Crvena zvezda Branko Lazić poklonio je uramljeni dres KK Crvena zvezda koji će krasiti neki od kutaka Patrijaršije u kojima boravi Patrijarh, dok je kapiten ženske ekipe Nevena Naumčev uručila patrijarhu Porfiriju loptu sa potpisima svih košarkašica.

- Klub je uputio i zvaničan poziv našem Patrijarhu, koji i sam nikada nije krio da je Zvezdaš i veliki ljubitelj sporta i košarke, da bude gost KK Crvena zvezda u sezoni koja je upravo počela - navodi se u saopštenju.

Inače, Zvezda je u ponedeljak veče dobila Budućnost u derbiju 2. kola ABA lige rezultatom 71:63.

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.