OBAVLJENI SU PREGLEDI: Poznato je STANJE Stefana Lazarevića posle teškog pada na utakmici protiv Budućnosti!
Foto: Starsport©

zna se

OBAVLJENI SU PREGLEDI: Poznato je STANJE Stefana Lazarevića posle teškog pada na utakmici protiv Budućnosti!

Najverovatnije će biti sutra na listi putnika za Tel Aviv gde će crveno-beli dan kasnije (20.05 časova) igrati meč 2. kola Evrolige protiv Makabija

Objavljeno:

Crvena zvezda je protiv Budućnopsti zabeležila i drugu pobedu u ABA ligi (71:63), ali navijači su napustili Pionir sa brigom... Naime, ni malo naivno nije izgledao pad Stefana Lazarevića u finišu utakmice. Posle duela sa Džastinom Kobsom, prvotimac crveno-belih se nezgodno prizmeljio i tom prilikom udario glavom o parket. Potom je napustio teren uz pomoć lekara i nije se vraćao u igru.

- Nerealno je dati tačnu informaciji. Čekamo preglede, nalaze, pretpostavljam da nije ništa strašno, ali videćemo - rekao je trener Zvezde Dejan Radonjić odmah posle meča.

Pregledi su urađeni, a kako Mozzart Sport nezvanično saznaje i pored toga što je pad izgledao stravično, na sreću Lazarević se samo ugruvao.

Stefan Lazarević
foto: Starsport©

Najverovatnije će biti sutra na listi putnika za Tel Aviv gde će crveno-beli dan kasnije (20.05 časova) igrati meč 2. kola Evrolige protiv Makabija.

Crveno-beli od početka priprema baš nemaju sreće sa zdravstvenim biltenom. Dejan Davidovac i Ognjen Dobrić su protiv Budućnosti odigrali prve minute ove sezone. Ostin Holins je propustio meč sa Podgoričanima, jer je u duelu sa Fenerbahčeom zadobio povredu skočnog zgloba. Aron Vajt je na dužoj pauzi zbog preloma ruke na pripremnom meču sa Panatinaikosom u Minhenu, dok bi prema rečima trenera Radonjića, kapiten Branko Lazić trebalo za sedam do set dana da se vrati treninzima.

Maik Cirbes je takođe na bolovanju, ali zbog korona virusa.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.