POKUŠEVSKI I BOGDANOVIĆ DVOCIFRENI U PORAZIMA: Denver bez Jokića tesno izgubio u El-Eju, Bjelica solidan! (VIDEO)
Foto: Profimedia

nba predsezona

POKUŠEVSKI I BOGDANOVIĆ DVOCIFRENI U PORAZIMA: Denver bez Jokića tesno izgubio u El-Eju, Bjelica solidan! (VIDEO)

Usred sage o Benu Simonsu, Filadelfija je ubedljivo poražena u Torontu

Objavljeno: 08:19h

Denver Nagets su odigrali svoj prvi meč NBA predsezone na gostovanju prošlosezonskom finalisti Zapadne konferencije, Los Anđeles Klipersima, a poraženi su minimalno u Stejpls centru - 103:102.

Nikola Jokić, koji je nedavno postao otac, i dalje je na poštedi, pa su "Grumenja" bila bez MVP prošle sezone, ali ideja predsezone i jeste dodatno testiranje i dokazivanje novih igrača, ali i onih koji dosada nisu bili u prvom planu.

Majkl Porter Džunior je sjajnom partijom poručio upravi Denvera da su napravili dobar potez što su mu ponudili novi ugovor maksimalne dužine jer je postigao 23 poena uz sedam skokova. Odlično se pokazao i ruki Našon Hajlend koji je ubacio 19 poena.

Kod Klipersa su najbolji bili Terens Man sa 14 poena i Džordž King sa 12.

Usred sage o Benu Simonsu, Filadelfija je ubedljivo poražena u Torontu - 123:107. Anunobi je postigao 21 poen, a Čampanji 17 za pobednika, a kod Siksersa su se istakli Dramond sa 19 i Ajzeja sa 18 poena.

Toronto Reptors, Filadelfija Seventisiksers
foto: Profimedia

Prvak Zapada i vicešampion NBA lige, Finiks Sans, doživeo je poraz na gostovanju Sakramentu, 117:106. Harison Barns je za Kingse dao 18 poena, Begli je dodao 15, a Hild 14. Kod "Sunca", najbolji su bili pojačanje Lendri Šamet i Džejlen Smit sa po 13 poena.

Aleksej Pokuševski je imao učinak od 11 poena, četiri skoka, jedne asistencije, dve ukradene i tri izgubljene lopte za Oklahomu u porazu kod kuće od Šarlota 97:113.

Bogdan Bogdanović je postigao 10 poena, imao još 3 dodavanja, 1 skok, 4 ukradene lopte i jednu izgubljenu u porazu Atlante u Majamiju 99:125. Najbolj ije bio Tajler Hiro sa 26 poena za Hit.

Ostali rezultati: Boston - Orlando 98:97, Minesota - Nju Orleans 117:114, San Antonio - Juta 111:85, Portland - Golden Stejt - 107:121 (Bjelica 6 poena, 4 skoka, 6 asistencija, 1 blokada za 18 min).

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.