KRENULA JE PRIPREMA ZA SEZONU: Lejkersi na svom parketu bili ubedljivi protiv Bruklina!
Foto: EPA/Wu Hong

NBA LIGA

KRENULA JE PRIPREMA ZA SEZONU: Lejkersi na svom parketu bili ubedljivi protiv Bruklina!

Nisu igrale zvezde u oba tima – Kevin Durant, Kajri Irving i Džejms Harden kod gostiju, odnosno Lebron Džejms kod domaćina

Objavljeno:

Počelo je... Pirpremna sezona u NBA ligi startovala je u Stejpls centru u Los Anđelesu gde je Bruklin bio ubedljiv protiv Lejkersa – 123:97.

Nisu igrale zvezde u oba tima – Kevin Durant, Kajri Irving i Džejms Harden kod gostiju, odnosno Lebron Džejms kod domaćina. Mnogo bolje rezerviste očigledno ima Bruklin. Tri četvrtine je bilo neizvestan susret, a pobednika je odlučila furiozna poslednja četvrtina gostiju. Četa Džejsona Kida dobila je sa čak 39:16 poslednji period igre.

Kem Tomas je bio najboliji u pobedničkom timu sa 21 poenom, dok su po 13 postigli Šarp i Djuk junior. Ovogodišnje pojačanje iz Denvera Pol Milsap je postigao 10 poena za 18 minuta igre. Dvocifreni su bili i Braun sa 12 i Dumboja sa 11 poena.

U odsustvu Lebrona Džejmsa, prva zvezda tima Entoni Dejvis igrala je samo 11 minuta. Jedan do najboljih krilnih centara lige je postigao šest ponea (2-6 iz igre). Najefikasniji je bio Malik Monk sa 15 poena. Dvajt Hauard i Elington su ubacili po 11 poena, dok su Horton Taker i Braun postigli po 10.

Za Jezerdžije, osim Džejmsa nisu igrali ni Karmelo Entoni, Trevor Ariza i Rasel Vesbruk. Kod Netsa osim trija superstarova – Irvinga, Duranta i Hardena, van tima su bili i Blejk Grifin, Peti Mils, Džo Heris i Džejms Džonson.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.