JOKIĆ UPLAŠIO NAVIJAČE: Ovim potezom možda najavljuje veliki TRANSFER!
Foto: Profimedia

videćemo

JOKIĆ UPLAŠIO NAVIJAČE: Ovim potezom možda najavljuje veliki TRANSFER!

Na kraju nije doneo sreću Remsima pošto su Kardinalsi na kraju pobedili, pa su verovatno navijači bili malo boljeg raspoloženja prema njemu

Objavljeno:

Dobio je Nikola Jokić nedavno dete sa suprugom Natalijom, pa se posle toga vratio u tim i priključio se pripremama Denvera.

Dok se ekipa polako priprema za meč protiv Klipersa u Los Anđelesu, uoči tog duela Srbin je odlučio da ode na utakmicu američkog fudbala i to na duel domaćih Remsa i Arizona Kardinalsa.

Pošto je i sam velika zvezda gde god da se pojavi, Srbin je snimljen na terenu i to sa loptom u rukama pa su se mnogi i našalili na Džokerov račun. Međutim, bilo je i onih kojima uopšte nije bilo do šale!

Naime, mnogima se nije svidelo što je Jokić pružio podršku Remsima, a ne Denver Bronkosima pa su uveliko počeli da komentarišu zbog čega je tamo otišao, dok su pristalice timova iz Kalifornije zbog toga oduševljene.

- Ovo je znak, Jokić dolazi u Lejkerse - napisao je jedan od navijača "jezeraša", dok su navijači Denvera uzvratili:

Šta ćeš ti tamo?! Loš potez našeg košarkaša.

Na kraju nije doneo sreću Remsima pošto su Kardinalsi na kraju pobedili, pa su verovatno navijači bili malo boljeg raspoloženja prema njemu. Što se tiče odlaska, Jokić je nedvosmisleno i više puta isticao da uživa u Denveru i da bi voleo da ostane tamo što duže.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.