DABOVIĆ OPLELA PO MARINI MALJKOVIĆ: Mene ste odmah nazvali rasistom, a selektorku što se PRODALA niste izdajicom?!
Foto: Printscreen, Starsport©

bez dlake na jeziku

DABOVIĆ OPLELA PO MARINI MALJKOVIĆ: Mene ste odmah nazvali rasistom, a selektorku što se PRODALA niste izdajicom?!

Milica Dabović kaže da trener ženske košarkaške reprezentacije Srbije "ostavlja devojke na cedilu" i ne vidi u tome ništa dobro poput Maljkovićeve

Objavljeno:

Bivša reprezentativna zvezda naše ženske košarke, Milica Dabović, oštro je napala selektorku Marinu Maljković.

Prema pisanju uglednog francuskog lista "L'ekip", Maljkovićeva je u toj zemlji, a pre svega tamošnjem Savezu, viđena kao zamena za čuvenu Valeri Garnije, koja je poslednjih osam godina vodila nacionalnu selekciju i osvojila pet uzastopnih srebrnih medalja na prvenstvima Evrope.

U dva navrata, upravo je Marina Maljković sa svojim izabranicama nadmudrila u finalima kontinentalnog šampionata Garnijerovu i njenu ekipu, pa i ne čudi što je Srpkinja "prva želja" Košarkaškog saveza Francuske.

Iako nikakav dogovor još nije postignut, a ovih dana se spominje i zainteresovanost KS Belgije da Marinu Maljković angažuje i napravi iskorak s tamošnjnom reprezentacijom, koju je Srbija ove godine savladala u evropskom polufinalu, Milica Dabović je osula paljbu.

- Mene ste odmah nazvali rasistom, a selektorku što se prodala brže-bolje kada su Bruks i Petrović (Sonja Vasić) otišle - niste nazvali izdajicom? Za to imate opravdanje!? Živela Srbija i svi dobri ljudi! - započela je ona svoj niz objava na Tviteru.

Tome je odmah dodala i sledeće:

- Kaže mora sve da bude dobro i za Srbiju i za Francusku, a šta je tu dobro ako svoj tim i devojke ostaviš na cedilu? Ajde recite vi meni? Da l' je to jer je svesna kakva je Srbija sada ili što je Francuska sada ubedljivo najjača reprezentacija! Samo razmišljam da me čujete, a ne da me pljujete!

Objave je zaključila sledećim rečima:

- Kako su mene učili je kada je najteže - izađeš na teren i pobediš! Volim vas! - napisala je Milica Dabović.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.