POVLAČI SE PAU GASOL? Obratiće se u utorak
Foto: EPA/Alejandro Garcia

kraj?

POVLAČI SE PAU GASOL? Obratiće se u utorak

Spekulisalo se mnogo o tome da li će se Gasol penzionisati ili će nastaviti karijeru, ali izgleda da je ovaj 41-godišnjak odlučio da posle 23 godine ostavi košarkašku loptu

Objavljeno:

Kako prenose španski mediji, Pau Gasol je najavio konferenciju za medije 5. oktobra, u utorak, kada će objaviti kraj svoje profesionalne košarkaške karijere.

Gasol sledeće nedelje završava svoju bogatu i uspešnu karijeru, a imao je čemu da se raduje kroz godine. Osvojio je dva NBA prstena sa Lejkersima, zlato na Svetskom prvenstvu sa Španijom 2006. godine, sa kojim je bio i tri puta na vrhu Evrope. Bio je član Barselone, Memfisa, Čikaga, San Antonija, Milvokija i Lejkersa

Prethodne sezone nekoliko meseci bio je u Barseloni sa kojom je izgubio finale Evrolige, a sa reprezentacijom Španije igrao je na Olimpijskim igrama, kada su ispali u četvrtfinalu.

Spekulisalo se mnogo o tome da li će se Gasol penzionisati ili će nastaviti karijeru, ali izgleda da je ovaj 41-godišnjak odlučio da posle 23 godine ostavi košarkašku loptu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.