ŽELJKO OBRADOVIĆ: Specifična utakmica zato što je prva, mislim da igrači imaju veliku želju, analizirali smo Zadar!
Foto: Starsport©

pred gostovanje

ŽELJKO OBRADOVIĆ: Specifična utakmica zato što je prva, mislim da igrači imaju veliku želju, analizirali smo Zadar!

Radili smo poslednuu sedmicu na veoma dobar način i sad je najvažnije da to pokažemo na terenu

Objavljeno:

U prvom kolu AdmiralBet ABA lige, košarkaši Partizana NIS će 27.09. od 18 časova igrati u dvorani "Krešimir Ćosić" protiv Zadra.

Počinje regionalni šampionat! U prvom kolu, AdmiralBet ABA lige, košarkaši Partizana NIS će igrati na gostujućem terenu protiv Zadra. Utakmica u dvorani "Krešimir Ćosić", na programu je u ponedeljak, 27.09. od 18 časova uz direktan prenos na TV Arena Sport.

Crno-beli put Dalmacije kreću danas, a tamo će se zadržati sve do petka jer je utakmica drugog kola regionalne lige protiv Splita, na programu 30. septembra u Splitu.

Pred put u Dalmaciju, trener Partizana NIS, Željko Obradović je izjavio:

- Specifična utakmica zato što je prva. Mislim da igrači sa velikom željom iščekuju početak prvenstva i naše lige. Radili smo poslednuu sedmicu na veoma dobar način i sad je najvažnije da to pokažemo na terenu. Gledali smo i analizirali Zadar, ekipu koju u svakom pogledu poštujemo i moraćemo da igramo veoma dobro i veoma koncentrisano ukolik želimo da napravimo dobar rezultat u Zadru - poručio je Obradović.

Kapiten Rade Zagorac je pred meč u Zadru rekao:

- I u predsezoni smo dosta puta pominjali da su to dva gostovanja koja nas očekuju na samom startu, (Zadar i Split prim. aut. ) Tradicionalno dobra atmosfera tamo poništava neki kvalitet trenutni i već po navici pravi zahtevno gostovanje. Zadržali su većinu tima od prošle godine, što znači da vrlo dobro jedni drugima poznaju navike, nadogradili su to sa nekoliko novih, dobrih i iskusnih igrača. Ubeđen sam da žele da nas pobede - istakao je Zagorac.

(Espreso/KK Partizan)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.