PROBLEM ZA CRNO-BELE PRED PUT U ZADAR: Korona u redovima Partizana!
Foto: KK Partizan

maler

PROBLEM ZA CRNO-BELE PRED PUT U ZADAR: Korona u redovima Partizana!

Crno-beli put Dalmacije kreću danas, a tamo će se zadržati sve do petka jer je utakmica drugog kola regionalne lige protiv Splita, na programu 30. septembra u Splitu

Objavljeno: 11:00h

Košarkaški klub Partizan saopštio je danas da je Rodions Kuruc pozitivan na virus korona.

Samim tim, on neće putovati na gostovanje Zadru sa kojim se sastaju sutra u okviru prvog kola AdmiralBet ABA lige. Kako se navodi, Letonac se oseća dobro, dok je ostatak ekipe, ali i stričnog štaba negativno testiran na prisustvo virusa Kovid 19.

- Crno-beli put Dalmacije kreću oslabljeni, jer se od povratka iz Atine, van tima nalazi Rodions Kuruc. Na redovnom PCR testu po povratku sa turnira "Pavlos Janakopulos", Kuruc je bio pozitivan na virus Kovid 19 i odmah je upućen u izolaciju. Rodions se oseća dobro, ima blažu kliničku sliku i klub čvrsto veruje da će se brzo oporaviti. Svi ostali igrači i članovi stručnog štaba su testirani i ni kod koga nije registrovano prisustvo virusa Kovid 19 - kažu u Partizanu.

Crno-beli put Dalmacije kreću danas, a tamo će se zadržati sve do petka jer je utakmica drugog kola regionalne lige protiv Splita, na programu 30. septembra u Splitu.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.