PRINTEZIS O PRVOJ SEZONI BEZ SPANULISA U TIMU: Bilo bi čudno videti nekog drugog igrača izuzev njega da nosi broj 7
Foto: Starsport

legendarni duo

PRINTEZIS O PRVOJ SEZONI BEZ SPANULISA U TIMU: Bilo bi čudno videti nekog drugog igrača izuzev njega da nosi broj 7

Jorgos Printezis govorio je o nekoj novoj eri Olimpijakosa bez Spanulisa kao lidera na parketu

Objavljeno: 11:28h

Nova sezona Evrolige biće dosta drugačija od onih koje su iza nas, posebno kada budemo gledali mečeve Olimpijakosa.

Legendarni Vasilis Spanulis, ikona crveno - belih iz Pireja, rešio je da okači patike o klin u svojoj 39. godini. U njegovu čast u planu je da se dres sa brojem 7 povučen je iz upotrebe.

Njegov dugogodišnji saigrač, Jorgos Printezis, govorio je za "Eurohoops" o eri koja čeka Olimpijakos bez Spanulisa u timu.

Jorgos Printezis
foto: Damir Dervišagić

,,Zaista je čudno bez Vasilisa. Oduvek sam voleo odgovornost, nemam problem sa tim. Zadržali smo osnovu tima, to je veoma važno" - rekao je Printezis i dodao: ,,Treba povući dres sa bojem 7 iz upotrebe. Mislim da to žele i navijači, ali i igrači Olimpijakosa. Pa zamislite samo da vidite nekog drugog kako igra sa sedmicom na leđima - bilo bi čudno."

,,Sada je malo teško, posebno nama koji smo sa njim proživeli zajedno na hiljade trenutaka. Viđali smo ga svuda, provodili smo dosta vremena zajedno, razgovarali...Možda je završio sa igračkom pričom, ali zasigurno ćemo ostati dobri prijatelji. Sada će nam biti teže jer Vasilis je bio taj koji je sa sobom nosio pobednički mentalitet. Bio je centralna figura. Pogrešno bi bilo ikoga porediti sa njim, svaki igrač je priča za sebe."

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.