Ako želite dramatičnu košarku, gledajte Partizan! Crno-beli slave Novicu i Hečera! (VIDEO) (FOTO)
Foto: Espreso.co.rs

3. kolo FIBA Lige šampiona!

Ako želite dramatičnu košarku, gledajte Partizan! Crno-beli slave Novicu i Hečera! (VIDEO) (FOTO)

Iako Zjelona Gora nije neki bauk, crno-beli su se dobrano mučili u duelu sa Poljacima, pa umalo i da izgube
Objavljeno: 19:48h

40. minut - Ušlo se u poslednji minut meča! Kakva drama!!! Oba slobodna bacanja postigao je Branislav Ratkovica! A onda ali-up iz auta! Neverovatni poeni Zjelone Gore! Fantastičan pas Ratkovice za Veličkovića i osetilo se olakšanje u Pioniru! Florens je tragičar gostiju jer je nagazio na liniju!

39. minut - Pred nama je velika drama! Hečer je položio za izjednačenje!

38. minut - Novica Veličković polaganjem postaje prvi dvocifreni u ekipi crno-belih! Međutim, onda je Florens opet dao trojku, svoju četvrtu! A onda i Novica opet za dva!

37. minut - Velika sreća za crno-bele! Košarek je u uglu ostao sam na trojci, ali je promašio, pa je Partizan došao do prilike za novu prednost! Međutim, ništa od toga, što je iskoristio maestralni Džejms Florens postigavši trojku za +3!

36. minut - Neverovantno! Kao da se igra mali fudbal, a ne košarka! Zjelona Gora i dalje nije postigla poene u poslednjoj deonici, sve dok Košarek nije dao trojku za prednost od 48:46! Ali, odmah je odgovorio Vanja Marinković dvojkom! Bravo, mali!

35. minut - Majstorović je odigrao odličnu odbranu nad Zajcevim, pa su crno-beli krenuli u novi napad! Probudili su se i Grobari! Sjajna banana Birčevića u nastavku!

34. minut - Još jedan promašaj crno-belih, trojke 4/19! A onda, konačno poeni! Birčević je zakucao posle jednog pogođenog slobodnog bacanja crno-belih, pa Partizan ponovo vodi sa 46:45!

33. minut - Adin Vrabac je promašio otvorenu trojku, što je na drugoj strani uradio i Zajcev! Ovo je treći put na ovoj utakmici da na početku četvrtina ne vidimo gotovo nijedan koš!

32. minut - Maestralni Vilijam Hečer postigao je svoje prve poene u drugom poluvremenu! A, na drugoj strani Zajcev promašuje trojku, pa Partizan ima napad za poravnanje rezultata! Međutim, Adin Vrabac je napravio faul u napadu, pa je za sada sve propalo!

31. minut - Počela je poslednja deonica! Napred crno-beli!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.