KRIS BOŠ EMOTIVNO O KOBIJU: Na ceremoniji ispričao važnu lekciju koju je naučio zahvaljujući Brajantu! (VIDEO)
Foto: AP

TAKAV JE BIO KOBI

KRIS BOŠ EMOTIVNO O KOBIJU: Na ceremoniji ispričao važnu lekciju koju je naučio zahvaljujući Brajantu! (VIDEO)

Novi član kuće slavnih dotakao se i legendarnog Kobija tokom sinoćne ceremonije

Objavljeno:

Sinoć je u Kuću slavnih primljen Kris Boš, a tokom ceremonije na svom govoru pričao je emotivno o Kobiju Brajantu.

Tokom svog govora, Kris Boš je pričao o karijeri, njemu bliskim ljudima, ali najviše emocija izazvao je njegov govor o Kobiju Brajantu, odnosno njihov zajednički momenat 2008. godine.

“Hteo bih podeliti lekciju koju sam naučio. Bila je to 2008. godina, bili smo u trening kampu u Vegasu i spremali se za Olimpijske igre u Pekingu. Hteo sam da se pokažem kao mladi lider tima, tako što ću ustajati rano ujutru. Dan 1, dakle, cilj je bio biti prvi na treningu. Navio sam alarm, ustao iz kreveta, obukao opremu i krenuo niz stepenice. Kada sam došao tamo, Kobi je već bio tu. Ja sam tek došao, a on je već bio mokar od znoja” – ispričao je Kris Boš i nastavio:

“Trebalo mi je minut da shvatim, on ne samo da je ustao pre mene, on je već trenirao. Nekoliko dana pre toga, on je igrao finale NBA lige, dok sam ja odmarao, a opet sam bio umoran. Ono što je on uradio tog jutra je neshvatljivo za mene. Ta predanost samo nekoliko dana nakon gubitka u finalu lige. Naučilo me nečemu što nikad nisam zaboravio. Legende nisu definisane njihovim uspesima, već kako se vrate posle neuspeha”.

Njegovo podsećanje na Kobija Brajanta dovelo je mnoge u sali do suza, a ni sam nije ostao ravnodušan na svoje sećanje na jednog od najvećih ikada.

(Espreso/Meridian sport.bh)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.