ZVEZDA DANAS U FINALU PROTIV BAJERNA: Radonjić uprkos desetkovanoj ekipi očekuje dobru igru!
Foto: Starsport©

baš ih je snašlo

ZVEZDA DANAS U FINALU PROTIV BAJERNA: Radonjić uprkos desetkovanoj ekipi očekuje dobru igru!

Trener Zvezde rekao je da se "nada da će oporavak Vajta nakon skidanja gipsa biti što kraći, a da je na ekipi da 'premosti' taj period na najbolji način"

Objavljeno:

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da će njegova ekipa uprkos povredama pokušati da odigra što bolju utakmicu protiv Bajerna, u finalu pripremnog turnira u Minhenu.

- Pokušaćemo da odigramo protiv Bajerna što je bolje moguće sa željom da iskoristimo tu utakmicu kako bi na najbolji način proanalizirali novonastalu situaciju u kojoj smo se našli, svakako nije bilo planirano da odigramo ovu utakmicu u takvim okolnostima - rekao je Radonjić, preneo je klupski sajt.

Zvezda je u subotu, u polufinalu turnira pobedila Panatinaikos sa 83:55, dok je Bajern u drugom polufinalu pobedio Virtus Bolonju sa 90:66.

U meču protiv grčkog tima prelom podlaktične kosti dobio je igrač crveno-belih Eron Vajt, a povredu je na prošlom meču zadobio i Dejan Davidovac.

- Odigrali smo utakmicu protiv Panatinaikosa u subotu, nažalost dogodila se povreda Erona Vajta koji je operisan i sledi mu pauza od nekoliko meseci. Nažalost, sinoć je povredu doživeo i Davidovac, Dobrić ima još desetak dana mirovanja, Simonović takodje ne može da igra… - dodao je Radonjić.

Trener Zvezde rekao je da se "nada da će oporavak Vajta nakon skidanja gipsa biti što kraći, a da je na ekipi da 'premosti' taj period na najbolji način".

Finale pripremnog turnira u Minhenu, između košarkaša Zvezde i Bajerna, na programu je danas od 18.00.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.