POZNATO KOLIKO ĆE VAJT MORATI DA PAUZIRA NAKON OPERACIJE: Loše vesti za Crvenu zvezdu!
Foto: KK Crvena zvezda

TRAŽITI NOVO REŠENJE?

POZNATO KOLIKO ĆE VAJT MORATI DA PAUZIRA NAKON OPERACIJE: Loše vesti za Crvenu zvezdu!

Šest nedelja pauze očekuje novo pojačanje Crvene zvezde nakon operacije

Objavljeno:

Košarkaš Crvene zvezde Eron Vajt moraće na šestonedeljnu pauzu od parketa pošto je doživeo prelom podlaktične kosti i biće operisan u Minhenu najkasnije u nedelju.

Eron Vajt prilikom teškog pada nije povredio, ni slomio zglob i šaku, a pauza nakon ovakve vrste operacije je šest nedelja.

Eron Vajt će nakon hirurškog zahvata napustiti bolnicu u Minhenu najkasnije u ponedeljak.

Ovo možda znači da će Crvena zvezda posegnuti za novim rešenjima na "marketu", te će pored potrage za centrom, gledati i mogućnosti da angažuju krilnog centra.

Klub se, povodom svega, oglasio saopštenjem:

"KK Crvena zvezda mts ovom prilikom izražava veliku zahvalnost lekarima Bajerna i Marku Pešiću, direktoru kluba, kao i Svetislavu Pešiću koji su se angažovali i pomogli da Eron Vajt brzo bude zbrinut i primljen u bolnicu u Minhenu nakon povrede koju je doživeo.

O toku oporavka Vajta KK Crvena zvezda mts blagovremeno će obaveštavati javnost.

Takođe, naš klub primoran je da iskaže i veliko nezadovoljstvo neprimerenim ponašanjem i upadicama pojedinih članova KK Panatinaikos tokom utakmice, a posebno nakon izuzetno grubog starta igrača Okara Vajta, počev od dela igračkog kadra, kao i odsustva bilo kakve reakcije medicinskog osoblja i lekara kluba čiji je Eron Vajt bio igrač", stoji u saopštenju.

(Espreso/Sportske.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.