Đilas podneo ostavku i opleo: Bahati Bertomeu se sprdao sa Partizanom! (FOTO)
Foto: Beta

Gotovo!

Đilas podneo ostavku i opleo: Bahati Bertomeu se sprdao sa Partizanom! (FOTO)

Bilo je to plodonosnih pet godina saradnje između njega i naših košarkaških radnika, ali svemu nekada mora da dođe kraj, pa tako i ovome...
Objavljeno: 15:19h

- Ne postoje drugi razlozi, to je bio moj osnovni razlog i moji bliski saradnici znaju da sam s njima pričao poslednih meseci i da sam procenio da je pravi trenutak, nakon svega što smo uradili, a drugi će proceniti koliko je to dobro!

Srbijo, počni da slaviš: Imaš evropskog vicešampiona u kik-boksu!

- Nadam se da više nećemo slušati bahate duhovitosti Đordija Bertomeua. Slušam preko medija kako želi Partizanu sve najbolje u Fibinim takmičenjima. Ja koliko znam Evroliga ima potpisan ugovor sa ABA ligom da prvak ide direktno u Evroligu. Nadam se da će se ABA liga oglasiti povodom ovoga, jer joj oduzima njeno pravo - rekao je.

foto: KSS

- Nisam blagonaklon prema Evroligi i kompaniji Eca. Zameram na mnogim stvarima, pamtim da Partizan nije dobio A licencu kada je to zaslužio rezultatima. Pamtim da je obećan godišnji budžet od 100.000.000 evra za EL, a ako je budžet 30.000.000, gde je onda ostalih 70.000.000 evra! Ne slažem se sa Bertomeuom. Lakše je izbaciti Srbiju nego Španiju sa nekih takmičenja. Nadam se da će se FIBA i Evroliga dogovoriti i da nećemo slušati njegove bahate fore što se sprdao sa Partizanom. Nadam se da će Evroliga uputiti protest zbog toga. Verujem da će naši klubovi sa minimalnim budžetom praviti dobre rezultate. Teško je boriti se sa vetrenjačama!

foto: KSS

Đilas je od 2011. godine bio predsednik KSS, a od tada su naše seniorske reprezentacije osvojile četiri velika odličja - svetsko i olimpijsko srebro u muškoj i evropsko zlato, odnosno olimpijsku bronzu u ženskoj!

(Espreso.co.rs/Mondo/Blic)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.