DA JE DANAS BILO MNOGO BOLJE SLAŽE SE I OBRADOVIĆ: "Izgledalo je sve tečnije, sa mnogo jasnijim idejama"!
Foto: Starsport

MNOGO BOLJI UTISAK

DA JE DANAS BILO MNOGO BOLJE SLAŽE SE I OBRADOVIĆ: "Izgledalo je sve tečnije, sa mnogo jasnijim idejama"!

Jasno je da smo sebi postavili visoke ciljeve. Rekli smo da nam je cilj da se vratimo u Evroligu. Način za to je da budemo dobri u jednom ili u drugom takmičenju

Objavljeno: 08:04h

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović istakao je zadovoljstvo zalaganjem njegovih izabranika na pripremnom turniru u Opatiji.

- Nama su ove utakmice bile važne da proverimo sve ono što smo radili u proteklom periodu. Igrače koji nisu proveli dosta vremena sa nama, da kroz utakmice i reakciju na treninge dovodimo do toga da shvate filozofiju koju želimo da imamo ove godine. Samo to je bitno, sve drugo je nevažno - rekao je Obradović u izjavi za klupsku televiziju.

- Evidentno je da smo pre dva dana odigrali slabu utakmicu, ali ja sam im rekao večeras, pred izlazak, da sam bio izuzetno zadovoljan njihovom željom i voljom i na prvoj utakmici, jer su se bacali po parketu za loptu. To je znak da neko ima volju i želju da dobije utakmicu. Problem je što smo imali neverovatan broj izgubljenih i prodanih lopti, bez razloga i to je ono na čemu smo insisitrali i radili u ova dva dana -

Željko Obradović, KK Partizan
foto: KK Partizan

Crno-beli su izgubili u polufinalu od Cibone, a potom su u borbi za treće mesto bili ubedljivi protiv Cedevita Olimpije (100:83).

- Izgledalo je danas sve tečnije, sa mnogo jasnijim idejama u napadu. Ali, i danas je bilo mnogo stvari na koje ćemo da reagujemo i o kojima ćemo da razgovaramo na treningu. Tako će biti do prve zvanične utakimice, a boga mi i kada krene sezona - poručio je Obradović.

Obradović je na kraju izneo i očekivanja od predstojeće sezone.

- Jasno je da smo sebi postavili visoke ciljeve. Rekli smo da nam je cilj da se vratimo u Evroligu. Način za to je da budemo dobri u jednom ili u drugom takmičenju. Pritom nećemo da biramo u kom takmičenju ćemo da budemo najbolji. Igraćemo i Evrokup i ABA ligu sa velikim ambicijama i to je to. Uz maksimalno uvažavanje svih protivnika - zaključio je Obradović.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.