AVRAMOVIĆ NAKON PORAZA: Nismo radili ono što je trebalo!
Foto: Starsport©

LEKCIJA ZA PARTIZAN

AVRAMOVIĆ NAKON PORAZA: Nismo radili ono što je trebalo!

Košarkaški Partizana poraženi su juče od Cibone na turniru u Opatiji

Objavljeno:

Crno-beli u petak polažu popravni

Neće biti ništa od projektovanog finala u Opatiji. Stigli su Partizan i Cedevita na Liburnia kup sa statusom blagih favorita, ali su najpre Zagrepčani poklekli u duelu sa Viktorijom Libertas iz Pezara, da bi crno-beli izgubil od Cibone.

Bilo je primetno da su crno-beli na početku procesa, dosta toga nije funkcionisalo, kako u napadu, tako i u odbrani, što ukazuje da je pred Željkom Obradovićem još dosta posla.

Aleksa Avramović, KK Zlatibor
foto: KK Partizan

Svesni su i u taboru Parnog valjka da se u Hrvatskoj nisu predstavili kako su želeli.

„Loše smo ušli u utakmicu. Nismo radili ono što je trebalo. Brzali smo, što je dovodilo do lakih poena protivnika. Kad smo podigli nivo agresivnosti preokrenuli smo rezultat, ali nam je u finišu nedostajalo koncentracije i malo više pameti da odigramo kako je trebalo i kako smo trenirali. Pripreme i postoje da ispravimo greške i da ih više ne bude“, precizirao je jedan od letošnjih novajlija u Humskoj, Aleksa Avramović, strelac devet poena protiv Cibosa.

Priliku za popravni crno-beli će imati u petak od 17 časova u utakmici za treće mesto protiv Cedevite, dok se od 20, u finalu, sastaju Cibona – Viktorija Libertas.

(Espreso/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.