MIJAILOVIĆ ODGOVORIO "ZABRINUTOM DELU JAVNOSTI": Obelodanio koliki je budžet Partizana!
Foto: Starsport©

novac (ni)je odlučujući faktor?

MIJAILOVIĆ ODGOVORIO "ZABRINUTOM DELU JAVNOSTI": Obelodanio koliki je budžet Partizana!

U javnosti se i dalje spekuliše i o vrlo unosnim ugovorima za pojedine igrače, pogotovo zbog brzine kojom su neki transferi kompletirani

Objavljeno:

KK Partizan se znatno renovirao tim i struči štab uoči nove sezone pa su i apetiti navijača naglo porasli.

Za dolazak mnogih velikih imena sigruno je bila značajna činjenica da se na mesto trenera vratio Željko Obradović, ali u javnosti se i dalje spekuliše i o vrlo unosnim ugovorima za pojedine igrače, pogotovo zbog brzine kojom su neki transferi kompletirani.

Željko Obradović
foto: Starsport

Predsednik Ostoja Mijailović se dotakao ove teme u razgovoru za portal 24sedam, nakon što je popularni Žoc rekao da još nema potpisan ugovor sa crno-belima.

– Zbog zabrinutosti dela javnosti, iznosim informaciju da je budžet KK Partizan za prvi tim, igrače mlađih kategorija i stručni štab oko 6 miliona evra! Što je manje-više u okvirima onoga što smo imali i prethodne dve sezone – rekao je Mijailović, pa nastavio:

– Ali… Pojedinci su se izgleda zabrinuli, pa se razmeću ciframa po društvenim mrežama ili kroz medije. Neću da govorim pojedinačno o platama igrača, nepristojno je prema njima i njihovim porodicama… Ali moram da istaknem: da je novac odlučujući faktor, ne bi Partizan bio prvi izbor našeg trenera niti novih igrača. To je svakome ko iole prati sport i ima dobru nameru jasno. Ali ima puno onih koji iz svojih nekih računica nemaju dobru nameru.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.