KARI FAMILIJA KAO KARDAŠIJANOVI: Buran razvod roditelja NBA zvezda - varao je DECENIJAMA, ona sad živi sa drugim!
Foto: Profimedia

nba

KARI FAMILIJA KAO KARDAŠIJANOVI: Buran razvod roditelja NBA zvezda - varao je DECENIJAMA, ona sad živi sa drugim!

Ono što je najviše privuklo pažnju javnosti je Sonjiina tvrdnja da je Del varao kontinuirano tokom njihovog 33-godišnjeg braka, počev od dana kada je igrao u NBA ligi za Jutu, Klivlend, Šarlot, Milvoki i Toronto

Objavljeno:

NBA zvezde i braća Stef i Set Kari pripremaju se za novu sezonu sa svojim Golden Stejtom, odnosno Filadelfijom, ali nemaju najbolje uslove za to zahvaljujući svojim roditeljima.

Pažnju javnosti u Americi ovih dana privlači pokrenuta brakorazvodna parnice Dela Karija (57) koji je nekada i sam bio NBA as i Sonje Kari (55).

Iako je Sonja podnela zahtev za razvod još u junu a par najvaio da se prijateljski rastaje, to ipak nije tako. Oni naime optužuju jedno drugo za neverstva. Sonja je u svom zahtevu za razvod navela "neprikladno ponašanje u braku" svog supruga koji je ubrzo odgovorio sopstvenim zahtevom u kom kao razlog navodi "nedozvoljeno seksualno ponašanje" Sonje koju optužuje i da ga je lagala o tome.

Del Kari, Sonja Kari, Del i Sonja Kari
foto: EPA/ John G. Mabanglo

Sonja već ima novog ljubavnika a Del je istakao da ona živi sa njim, nažalost njenih brojnih udvarača. Ona pak tvrdi da iako je u vezi sa drugim muškarcem od marta 2020. kada su se Del i ona razišli, ne živi sa njim već sama i da je prinuđena na to jer je bivši košarkaš izbacio iz njihovog zajedničkog doma.

Ono što je najviše privuklo pažnju javnosti je Sonjiina tvrdnja da je Del varao kontinuirano tokom njihovog 33-godišnjeg braka, počev od dana kada je igrao u NBA ligi za Jutu, Klivlend, Šarlot, Milvoki i Toronto.

Stef i Set Kari
Stef i Set Karifoto: Profimedia

Sonja kaže i da je to bila javna tajna u okviru njihove familije i bliskih prijatelja.

Par se upoznao osamdesetih a 1988. su dobili starijeg sina, Stefa, dvostrukog NBA MVP-ja i osvajača tri NBA prstena.

I ćerka je udata za NBA igrača, Demijona Lija, Stefovog saigrača u Voriorsima, sa kojim očekuje dete.

Sa druge strane, mlađi sin Dela i Sonje, Set Kari, oženjen je Kali Rivers, ćerkom Doka Riversa, svog trenera u Seventisiksersima.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.