VOLTERS JEDVA ČEKA DA PONOVO OBUČE ZVEZDIN DRES: U prvom mandatu sam uživao, a očekujem da ovaj put bude još bolje!
Foto: Dado Đilas

UZBUĆEN ZBOG NOVE SEZONE

VOLTERS JEDVA ČEKA DA PONOVO OBUČE ZVEZDIN DRES: U prvom mandatu sam uživao, a očekujem da ovaj put bude još bolje!

Crvena zvezda je ove nedelje počela da se okuplja, a jedan od igrača koji još nije u Beogradu je upravo američki organizator igre. Osim njegovog uskoro se očekuju dolasci Ostina Holinsa i Nikole Ivanovića

Objavljeno:

Amerićki košarkaš Nejt Volters po drugi put u karijeri će igrati za Crvenu zvezdu. On je u kratkom obraćanju izneo očekivanja pred novu sezonu.

Ovaj 30-godišnjak iz Sent Klauda se posle četiri godine vratio na Mali Kalemegdan. Sada je mnogo iskusniji i zbog toga navijači očekuju više od njega.

Volters je u prvom mandatu u crveno-belom dresu bio druga opcija na poziciji plejmejkera, ali je dao svoj doprinos u osvajanju tripl krune.

Nije krio zadovoljstvo što je ponovo u Zvezdi.

- Pozdrav, zvezdaši! Uzbuđen sam sto se vraćam i sto ću ponovo igrati pred vama. Biće lepo videti poznata lica. U prvom mandatu sam uživao, a očekujem da ovaj put bude još bolje. Jedva čekam da dođem i krenem sa treninzima - rekao je Volters.

Crvena zvezda je ove nedelje počela da se okuplja, a jedan od igrača koji još nije u Beogradu je upravo američki organizator igre. Osim njegovog uskoro se očekuju dolasci Ostina Holinsa i Nikole Ivanovića.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.