Džikić posle nove pobede otkrio zašto je meč sa timom iz Železnika drugačiji od ostalih! (VIDEO)
Foto: news1/sasa Pavlic Koky

u svom stilu

Džikić posle nove pobede otkrio zašto je meč sa timom iz Železnika drugačiji od ostalih! (VIDEO)

- Sećate se da sam tokom pauze od dva meseca hteo da igramo dve utakmice sa FMP-om, pa su me pitali 'zašto'. Kako zašto? Kad god se vidimo sa ovim ljudima, mi se 'cepamo' 40 minuta. Ja nešto ne delim komplimente, ali ovo je kompliment
Objavljeno:

- Odraziće se na nas igranje dva meča nedeljno, naravno. To se odrazi na svaku ekipu. Znamo da će nas očekivati umor i putovanja, ali to je to. Hteli smo da igramo dva puta nedeljno - rekao je Džikić.

Trener nije želeo da govori o savršenom učinku ekipe, niti da daje prognoze, kao ni da upoređuje ovaj sastav sa onim od prošle godine.

- Ne volim da dajem prognoze nikad, pa tako i sada. Ne volim da uzmem raspored i stavljam plus gde očekujem pobedu, minus za poraz i znak pitanja. Mislim da to nije ozbiljan način da se planira rad tokom sezone. Nije odigran dovoljan broj utakmica za analize.

- Početak je sezone, još nismo imali, ne daj bože, težu povredu, tek ulazimo u raspored od dve utakmice nedeljno...Vrlo rano je, plus ovo što pobeđujemo baca drugo svetlo na sve - rekao je Džikić.

- Imaju oni (košarkaši Partizana) svojih kvaliteta, imaju i mana. Oni to znaju i to je nešto što pokušavamo da krijemo na terenu, a da koristimo ono što imamo. Nekad sebe ubacimo u budalaštinu, ali svi timovi to rade - rekao je Džikić.

On je pohvalio FMP na svoj način.

- Sećate se da sam tokom pauze od dva meseca hteo da igramo dve utakmice sa FMP-om, pa su me pitali 'zašto'. Kako zašto? Kad god se vidimo sa ovim ljudima, mi se 'cepamo' 40 minuta. Ja nešto ne delim komplimente, ali ovo je kompliment - rekao je Džikić.

(Espreso.co.rs/Beta)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.