EMOTIVNA IZJAVA SONJE VASIĆ PRED POČETAK IGARA: "Ne znam da li ću moći na najbolji način da predstavljam Srbiju"!
Foto: FIBA

glavu gore

EMOTIVNA IZJAVA SONJE VASIĆ PRED POČETAK IGARA: "Ne znam da li ću moći na najbolji način da predstavljam Srbiju"!

Psihički smo zrelije, ali definitivno nam je komplikovan raspored

Objavljeno:

Košarkašica u olimpijskom timu Srbije Sonja Vasić posle niza peripetija ipak će moći da se takmiči na Igrama u Tokiju.

Ona je zajedno sa suprugom, veslačem Milošem Vasićem, bila neizvesna za Igre zbog pozitivnog testa na koronavirus, ali kaže da je sada sve u redu.

- Dobro sam, dobro smo, definitivno je ovo bio izazovan period za porodicu, psihički i emotivno naporan, do poslednjeg trenutka nismo znali da li ćemo biti ovde. Teško je, kada toliko dugo čekaš nešto, a onda se suočiš sa nečim gde nemaš nikakvu kontrolu. Ni Miloš, ni ja, nismo u najboljem stanju, tako da nismo sigurni da li ćemo najbolje predstavljati Srbiju koliko bismo želeli i mogli - emotivno je ispričala Sonja na zvaničnoj konferenciji za medije u Tokiju.

Sonja Vasić
foto: FIBA

Ona kaže da ima veliku pomoć svih u timu Srbije.

- Imam sreću što igram timski sport, jer imam ekipu koja ne zavisi od mene. Njih 11 će mi sve olakšati i to će me učiniti još ponosnijom što sam deo ovog sastava - izjavila je Vasić.

Ona je dodala da se u ekipi mnogo toga promenilo od Rija 2016. kada je osvojena bronza.

- Psihički smo zrelije, ali definitivno nam je komplikovan raspored. Uz Novaka mi smo jedini predstavnik Srbije koji je imao teško i važno takmičenje pre ovoga, imale smo malo vremena da se pripremimo za Tokio. Biće teško, ne postoji zemlja gde se ne igra ženska košarka. U košarci je posebno teško jer se praktično igra za dve medalje, jedna je tu za Ameriku. Preambiciozno je pričati o odbrani medalje, ali ne bežimo od pritiska, ne bežimo od očekivanja i nadamo se da ćemo ih ispuniti - poručila je Sonja Vasić.

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.