'SLEDEĆE PITANJE, MOLIM': Zvezde Finiksa su ionako bile utučene, ali jedan novinar ih je 'UBIO U POJAM'! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/MLG Highlights

nba plej-of, finale

'SLEDEĆE PITANJE, MOLIM': Zvezde Finiksa su ionako bile utučene, ali jedan novinar ih je 'UBIO U POJAM'! (VIDEO)

Pogled Krisa Pola ka Devinu Bukeru dovoljno govori o smislu oovg pitanja

Objavljeno:

Utučeni duo Finiksa, Devin Buker i Kris Pol, odgovarao je na pitanja medija posle još jednog tesnog poraza od Milvokija, u petoj utakmici serije finala NBA-a, i to na svom terenu.

Porazom 119:123 našli su se pred gubitkom serije iako su vodili sa 2:0 u pobedama i mogli već da osete pod prstima šampionski trofej.

Kapiten Buker je kao i u četvrtoj utakmici bio sjajan i ubacio 40 poena, ali je izgubio loptu u poslednjih pola minuta kada je mogao da vrati tim u vođstvo (119:120).

Kris Pol, Devin Buker
foto: Profimedia

Usledilo je zakucavanje Adetokumba u kontri, a Pol je pogoršao stvari nepotrebnim faulom.

Posle meča su bili vidno neraspoloženi, naročito Buker, kome je jedan novinar postavio sasvim nerazumno pitanje: Koliko si frustriran zbog Krisa (Pola)?

- Sledeće pitanje, molim - odgovorila je zvezda Sansa, a sam Pol koji je sve vreme sedeo pored 'Buka', sa čuđenjem je gledao kad je čuo pitanje.

Mediji u Americi su mnogo pažnje uoči serije poklanjali podatku da je ovo prvo Polovo NBA finale, a najverovatnije i poslednja prilika da se okiti prstenom. Više čak nego činjenici da se Finiks našao u najboljoj prilici da osvoji svoj prvi trofej Lerija O'Brajena.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.