ZNA SE KADA ĆE SE IGRATI PRVI VEČITI DERBI: Obradovića će DOČEKATI DELIJE!
Foto: @Starsport/Srđan Stevanović

aba liga, raspored

ZNA SE KADA ĆE SE IGRATI PRVI VEČITI DERBI: Obradovića će DOČEKATI DELIJE!

Predstojeća sezona ABA lige bi mogla da bude najjača posle dosta vremena

Objavljeno:

Predstojeća sezona u ABA ligi deluje da će biti spektakularna pošto su Crvena zvezda, Partizan, Cedevita Olimpija i Budućnost doveli ozbiljna pojačanja!

Zbog toga svi jedva čekaju da počne nova borba za šampionski prsten na Jadranu, a ABA liga večeras je objavila raspored takmičenja. Navijači "večitih" polako mogu da zaokružuju na kalendaru velike utakmice u narednoj sezoni...

Prvi meč Zvezde i Partizana u novoj sezoni gledaćemo u 8. kolu (sredinom novembra) i crveno-beli su domaćini, dok je revanš u 21. kolu početkom marta i biće pred navijačima crno-belih.

KK Crvena zvezda
foto: ABA liga

Crvena zvezda će prvo kolo otvoriti protiv Splita na svom teren krajem septembra, a potom dočekuje Budućnost takođe u hali "Aleksandar Nikolić". Već u četvrtom kolu imaće još jedan izazov kod kuće protiv Cedevite Olimpije.

Partizan će u prva dva kola biti gost - Zadru i Splitu - dok će Željko Obradović drugi debi pred navijačima crno-belih imati u 3. kolu, u drugoj nedelji oktobra, protiv novajlije Studentskog centra.

KK Partizan
foto: KK Partizan

Partizan odmah posle pomenutog "večitog" derbija igra protiv bivšeg trenera Džikića i Budućnosti kod kuće u 9. kolu, a dočekaće i Cedevita Olimpiju ubrzo potom. Oni stižu u Beograd u 11. kolu koje je planirano u drugoj nedelji decembra.

Podsetimo, igra se ukupno 26. kola, a četiri najbolje ekipe idu u plej-of.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.