ZVEZDA I SLEDEĆU SEZONU EVROLIGE POČINJE NA ISTOM MESTU: U prvom kolu će gostovati Feneru!
Foto: ABA liga

zvanično

ZVEZDA I SLEDEĆU SEZONU EVROLIGE POČINJE NA ISTOM MESTU: U prvom kolu će gostovati Feneru!

Na startu Evrolige Zvezda će imati dosta gostovanja jer u petom kolu dočekuje Albu, pa opet ima dva gostovanja i to Monaku i Armaniju

Objavljeno:

Košarkaši Crvene zvezde počinju ligaški deo Evrolige 30. septembra, a ligaški deo će trajati do 8. aprila, dok će ove godine biti čak sedam doplih nedelja (po dve utakmice nedeljno.

Crvena zvezda će prvu utakmicu u novoj sezoni Evrolige igrati protiv Fenerbahčea i trenera Igora Kokoškova u Istanbulu i to u petak 1. oktobra od 19 i 45. Šest dana kasnije Zvezda gostuje Makabiju u četvrtak 7. okobra u terminu od 20.05.

Što se tiče domaćeg terena prvi meč svom parektu šampion ABA lige igraće protiv Žalgirisa 13. okobra u sredu u 19 časova, a zatim sledi odmah i meč četvrte runde kada Zvezda putuje u Moskvu 15. oktobra.

Na startu Evrolige Zvezda će imati dosta gostovanja jer u petom kolu dočekuje Albu, pa opet ima dva gostovanja i to Monaku i Armaniju.

Derbi sa Panatinaikosom će biti 4. novembra u Beogradu, dok Olimpijakos u Beogradu gostuje početkom decembra. Meč sa viceprvakom Evrope Barselonom je 14. decembra u Beogradu u 15. rundi, a u 17. će crveno beli gostovati Efesu 22. decembra.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.