DANAS ŽREB ZA EVROKUP: Partizan u ČETVRTOM ŠEŠIRU!
Foto: Logo

Čekaju se kuglice

DANAS ŽREB ZA EVROKUP: Partizan u ČETVRTOM ŠEŠIRU!

Od timova koji su slabije rangirani od crno-belih potencijalne mine bi mogli da predstavljaju Virtus Bolonja, Cedevita Olimpija i Venecija,

Objavljeno:

Košarkaši Partizana će se naći u četvrtom šeširu žreba za Evrokup.

Čelnici takmičenja odlučili su da promene format takmičenja, te nas u novoj sezoni očekuje 20 ekipa iz 13 zemalja.

Takmičiće se učesnici u dve grupe od po 10 timova, a danas od 13:15 održaće se žreb koji će odlučiti sastave grupa. Jedini predstavnik Srbije je Partizan.

Crno-beli su na osnovu učinka u Evroliginim takmičenjima u prethodne tri godine smešteni u četvrti šešir pred žreb, zajedno sa ekipom Budućnosti.

To znači da za rivala u grupnoj fazi neće moći da dobiju Podgoričane.

U prva tri šešira nalaze se čak četiri španska tima, a utisak je da bi za Partizan bilo dobro da izbegne Valensiju iz prvog, Lokomotivu Kubanj iz drugog i Gran Kanariju iz trećeg.

Od timova koji su slabije rangirani od crno-belih potencijalne mine bi mogli da predstavljaju Virtus Bolonja, Cedevita Olimpija i Venecija, koja je završila u poslednjem šeširu.

Evrokup, šeširi

Prvi: Valensija, Andora Drugi: Promiteas, Lokomotiva Treći: Gran Kanarija, Huventud Četvrti: Partizan, Budućnost Peti: Virtus, Lietkabelis Šesti: Cedevita Olimpija, Trento Sedmi: Bulonj, Burg Osmi: Ulm, Ankara Deveti: Bursa, Hamburg Deseti: Venecija, Vroclav

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.