ČOVIĆ ODUŠEVLJEN LUKINIM POTEZOM DA IGRA ZA SLOVENIJU: "On je privatnim avionom došao u Litvaniju"!
Foto: Starsport©

i treba

ČOVIĆ ODUŠEVLJEN LUKINIM POTEZOM DA IGRA ZA SLOVENIJU: "On je privatnim avionom došao u Litvaniju"!

O njegovoj igri i liderstvu nemam šta da kažem.

Objavljeno:

Jedan je od najboljih igrača na planeti, imao je izuzetno naporunu sezonu u Dalasu, na svojim leđima je vukao tim, odigrao veliki broj minuta... ali to ga nije sprečilo da se pojavi na pripremama reprezentacije Slovenije i povede je ka istorijskom uspehu - prvom plasmanu na Olimpijske igre.

Dončić je tako brojnim igračima, koji su ovog leta iz raznoraznih razloga odbijali reprezentaciju, zadao domaći zadatak iz patriotizma.

Prvi čovek Crvene zvezde Nebojša Čović rekao je da je Luka pravi primer kako treba da se ponaša vrhunski sportista. Čović je otkro i jedan nepoznat detalj vezan za sjajnog Slovenca.

Luka Dončić, Košarkaška reprezentacija Slovenije
foto: EPA/Toms Kalnins

- Sloveniji svaka čast, napravili su odličan rezultat. Luka Dončić je dao primer kako se ponaša vrhunski sportista. Ne znam koliko se zna, ali on je iznajmio avion sa kojim je doputovao i Marjanović, da bi stigao na vreme na pripreme reprezentacije - otkriva Čović i dodaje:

- O njegovoj igri i liderstvu koje je pokazao u Litvaniji, nemam šta da kažem. To liderstvo je napravilo ogromnu homogenost, oni dišu kao jedan, borbeni bataljon, svako hoće da stane za svakog i da pomogne. To se kod nas nije osećalo i tu najmanje krivim Kokoškova. Kako je valjao Slovencima, a ne nama -

(Espreso/Kurir sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.