KOD KUĆE JE NAJLEPŠE: Ognjen Dobrić produžio ugovor sa Zvezdom!
Foto: Printscreen/Twitter/@ABA_League

imao je jake ponude

KOD KUĆE JE NAJLEPŠE: Ognjen Dobrić produžio ugovor sa Zvezdom!

Ognjen Dobrić je sa Crvenom zvezdom osvojio već 10 trofeja

Objavljeno:

Jedan od najboljih košarkaša Crvene zvezde i reprezentativac Srbije Ognjen Dobrić produžio je ugovor sa crveno-belima do leta 2023. godine, saopšteno je na sajtu kluba.

Na ovaj način prekinute su spekulacije oko mogućeg Dobrićevog odlaska, a spominjali su se kao zainteresovani Barselona i Olimpijakos.

Dobrić je rođen u Kninu 26. oktobra 1994. godine, visok je tačno dva metra, a prošao je sve mlađe selekcije KK Crvena zvezda u koju je stigao pre 2011. godine iz matičnog Mladenovca.

Prošao je put od izuzetno talentovanog juniora koji je osvajao srebrnu i bronzanu medalju sa mlađim selekcija Srbije (2013 i 2014 godine u Pragu na Kritu), talentovanog seniora koji se kalio u FMP-u tri sezone, do prvog profesionalnog ugovora sa KK Crvena zvezda, koji je potpisao 2016. godine.

Već na kraju prve profesionalne sezone 2016-2017 osvojio je triplu krunu i titulu najkorisnijeg igrača Superlige.

Standardni član Crvene zvezde bio je i u narednim sezonama (osvojio je u sezonama nakon toga 2017-2018 i 2018-2019 još jednu titulu ABA lige, dve titule nacionalnog šampionata, Kup Radivoja Koraća i Superkup), a ponovo je zablistao u upravo završenoj sezoni 2020-2021 u kojoj je bio prevaga u finalnim utakmicama ABA i Superlige Srbije.

Sa Zvezdom je već osvojio 10 trofeja.

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.