ODBIO JE I PRVAKA EVROPE SAMO DA BI OTIŠAO U NBA: Bivšeg košarkaša Partizana interesuje samo Amerika!
Foto: Starsport©

ko čeka taj i dočeka

ODBIO JE I PRVAKA EVROPE SAMO DA BI OTIŠAO U NBA: Bivšeg košarkaša Partizana interesuje samo Amerika!

Lendejl je za Partizan igrao u sezoni 2018/19, izabran je u idealnu petorku ABA lige, uzeo je trofej Kupa sa crno-belima

Objavljeno:

Nekadašnji košarkaš Partizana Džok Lendejl, navodno je odbio unosnu ponudu šampiona Evrope Efesa, jer i dalje sanja da zaigra u NBA ligi!

Lendejl je prošlu sezonu igrao u rodnoj Australiji za Melburn junajted i bio je MVP tamošnje lige, a poziv u NBA čeka od avgusta prošle godine kada je raskinuo ogovor sa Žalgirisom.

Iako je u prethodnom periodu bio "tražena roba" od srane nekoliko Evroligaša, Lendejl nije odustajao od namere da kao slobodan agent dobije ponudu iz najjače košarkaške lige.

Džok Lendejl, Vanja Marinković
foto: Starsport©

Košarkaški novinar Haris Stavrou, koji je inače prvi javio da Aron Vajt stiže u Crvenu zvezdu, ovoga puta podelio je informaciju da je Lendjel odustao od već viđenog transfera u Efes.

Lendejl je za Partizan igrao u sezoni 2018/19, izabran je u idealnu petorku ABA lige, uzeo je trofej Kupa sa crno-belima, ali je i neočekivano otišao u Žalgiris. Čak je i u Litvaniji raskinuo ugovor na svoju štetu kako bi otišao u NBA - ali ga niko do sada nije zvao! Barem ne zvanično...

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.