NI BOGDANOVO ŠUTERSKO VEČE NIJE POMOGLO ATLANTI DA DOĐE DO POBEDE! Milvoki je sada na samo korak od finala (VIDEO)
Foto: AP/Brynn Anderson

nba plej of

NI BOGDANOVO ŠUTERSKO VEČE NIJE POMOGLO ATLANTI DA DOĐE DO POBEDE! Milvoki je sada na samo korak od finala (VIDEO)

Moraće bolje u sledećoj ako misle da ostanu u igri

Objavljeno: 07:30h

Dobro šutersko veče reprezentativca Srbije nije nagrađeno Atlantinim trijumfom

Na pragu su Milvoki Baksi velikog finala. Jedna pobeda deli ih od sudara sa Finiks Sansima i borbe za prsten. Ali, Atlanta i dalje nije rekla sve što ima. Biće potreban brejk Baksima kako bi se domogli finala, a na domaćem terenu će Hoksi izvući poslednji atom snage kako bi uveli seriju u majstoricu - 123:112 (36:22, 29:34, 26:22, 32:34).

Nije Hoksima pomoglo ni to što je Bogdanović imao dobro šutersko veče. Kada nema šerifa zna se kome lopta ide u ruke. Sav teret pao je na Bogdanova pleća. Ali, i fokus čuvara. U pojedinim momentima nisu mu davali da diše. Ipak, i pored toga je Bogdanović ubacio sedam trojki, a meč završio sa 28 poena, četiri asistencije i pet skokova. Istina, uz ne baš izvanredne procente šuta koji su posledica neprestane potrošnje, ali i primoranosti da rešava većinu napada pošto nema Trea Janga.

Sa druge strane su uz Bruka Lopeza, koji je pored 33 poena imao i sedam skokova, dve ukradene i četiri rampe, blistali Kris Midlton sa 26 poena, 13 skokova i osam asistencija i Džru Holidej sa 25 poena, 13 asistencija i šest skokova. A, nije zanemarljiv ni doprinos Bobija Portisa, koji je ubacio 22 poena.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.