JEDAN AMERIKANAC NAVIJA ZA BOGDANA VIŠE OD SVIH SRBA: Ima 2 MILIONA RAZLOGA za to!
Foto: Profimedia

hoće li mu se isplatiti

JEDAN AMERIKANAC NAVIJA ZA BOGDANA VIŠE OD SVIH SRBA: Ima 2 MILIONA RAZLOGA za to!

Kako dani prolaze tako i prema kladionicama u Americi šanse za osvajanje titule Atlante rastu, odnosno sa druge strane kvote padaju

Objavljeno: 10:45h

Nekada navijači imaju dosta nerealna očekivanja od svojih timova koje u većini slučajeva prevazilaze okvire koje su normalne u datom momentu.

Ali tako nije sa jednim navijačem Atlante koji svojoj ekipi veruje i nada se da će osvojiti prsten NBA lige, jer bi u tom slučaju postao milioner.

Tačnije ako se Hoksi popnu na najveće postolje u Americi biće bogatiji za čak dva miliona dolara.

A kako stvari stoje to možda svakim danom daluje sve izvesnije. Jer je trenutno 2:2 u seiji, a utakmica broj pet se igra noćas od dva sata posle ponoći.

A prema poslednjim informacijama pod velikim znakom pitanja je nastup Janisa Antetokumpa, što bi u velikoj meri povećalo šanse Atlanti za pobedu koja bi je dovela na korak finala NBA lige.

Kako dani prolaze tako i prema kladionicama u Americi šanse za osvajanje titule Atlante rastu, odnosno sa druge strane kvote padaju.

Podsetimo da su u poslednjom utakmici Hoksi slavili bez pomoći svog najboljeg igrača Treja Janga. Ali je njegovu ulogu preuzeo Bogdanović koji je imao svoje veče i tako doveo svoj tim do veoma važne pobede.

Ulog ovog kladioničara je legao u aprilu, a pre 4. utakmice bile su male šanse da će mu se ostvariti, sa povređenim Tre Jangom i Zdravim Janisom Adetokumbom.

I sve se promenilo za sat vremena. Hoksi su dobili, a Janis se povredio, i put Atlante do finala je sada vrlo verovatan.

Konkretno, jedan kladioničar je stavio 10.000 dolara da će Hoksi da osvoje Istok, a kvota na to u aprilu je bila 50, pa on od ovoga očekuje pola miliona dolara. Kladio se, sa još 10.000 dolara, da će da osvoje i prstenove, za šta ga očekuje čak milion i po dolara, ako se to desi!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.