BRUKS I ŠKORIĆ TRAŽE MAKSIMALAN PRISTUP POLUFINALU: Moramo da verujemo u sebe i ono što radimo!
Foto: Starsport©

veliki uspeh, ali i velika prilika

BRUKS I ŠKORIĆ TRAŽE MAKSIMALAN PRISTUP POLUFINALU: Moramo da verujemo u sebe i ono što radimo!

Kapiten veruje da će Srbija slaviti ako ispoštuje sve što stručni štab zatraži

Objavljeno:

Košarakšice Srbije Jelena Bruks i Maja Škorić kazu da će tim imati ozbiljan i težak zadatak protiv Belgije u polufinalu Evropskog prvenstva u Valensiji.

Izabranice Marine Maljković sutra od 21 sat boriće se protiv Belgijanki za ulazak u finale Evrobasketa.

- Znamo protiv koga igramo, biće izuzetno teško. I da ih potpuno poznajemo, moramo najviše da verujemo u sebe i ono što mi radimo. Ovo je jedna polufinalna utakmica, ogroman je uspeh što smo opet među četiri. Daćemo sve od sebe, jer jedna je utakmica. Obe ekipe žele da budu u finalu. Imamo još dan i po da se spremimo, ako ispoštujemo sve što Marina i stručni štab od nas traže, mislim da ćemo slaviti na kraju utakmice - rekla je kapitenka Bruks u video izjavi.

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije, Jelena Bruks
foto: kss.rs

Škorić kaže da je istorijska pobeda protiv Španije u četvrtfinalu zaboravljena i da je sav fokus usmeren na pripremu za sutrašnji meč.

- Svi želimo pobedu, zato smo se spemali i došli. Pristupićemo maksimalno ozbiljno onome što nas čeka. Emocije su se slegle posle prethodne utakmice, sada je vreme da se u potpunosti fokusiramo na ono što dolazi. Imamo ozbiljan zadatak pred sobom. Respektujemo ekipu koja ima odličnu timsku atmosferu, igru i vrhunske individualce. Treba još da radimo i da ovoj utakmici pristupimo na najbolji mogući način - poručila je Škorić.

U prvom polufinalu od 18 sati sastaju se Francuska i Belorusija.

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.