POL DŽORDŽ JE NEZAUSTAVLJIV: Klipersi na korak od FINALA!
Foto: Profimedia

NBA

POL DŽORDŽ JE NEZAUSTAVLJIV: Klipersi na korak od FINALA!

Naredna šesta utakmica na programu je u noći izmedju petka i subote, a domaći tim je na korak od plasmana u finale konferencij

Objavljeno:

Košarkaši Los Anđeles Klipersa poveli su sa 3:2 protiv Jute u polufinalu Zapadne konferencije pošto su pobedili sa 119:111.

Najbolji u pobedničkom timu bio je Pol Džordž sa 37 poena, 16 skokova i pet asistencija. To je treća uzastopna utakmica da je Džordž postigao najmanje 30 poena, a u svih pet mečeva u seriji protiv Jute postizao je najmanje po 20 poena.

Markus Moris u pobedi je učestvovao sa 25, a Redži Džekson sa 22 poena. U ekipi, koja je šutirala 51 odsto iz igre i ostvarila treću uzastopnu pobedu, nije bilo Kavaja Lenarda zbog povrede kolena.

U ekipi Jute najefikasniji je bio Bojan Bogdanović sa 32 poena, od kojih je postigao devet "trojki". Donovan Mičel postigao je 21 poen i imao je po pet skokova i asistencija, Rudi Gober dodao je 17 poena i 10 skokova, a Džordan Klarkson 15 poena.

Naredna šesta utakmica na programu je u noći izmedju petka i subote, a domaći tim je na korak od plasmana u finale konferencije.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.