GOVORIO JE NIKOLA JOKIĆ O IGRANJU ZA REPREZENTACIJU! Ono što je odgovorio centar Denvera nas je ostavilo u dilemi
Foto: Dado Đilas

videćemo šta će biti

GOVORIO JE NIKOLA JOKIĆ O IGRANJU ZA REPREZENTACIJU! Ono što je odgovorio centar Denvera nas je ostavilo u dilemi

Ne znam. Tek sam završio NBA sezonu

Objavljeno:

Nikola Jokić je odigrao sezonu iz snova, postao najkorisniji košarkaš NBA lige, a tek što je sa Denverom posle čišćenja Finiksa 4:0 završio sezonu, počele su spekulacije da li će igrati za Srbiju na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre, koji se održava u Beogradu?

Nikola Jokić je odigrao sezonu iz snova, postao najkorsniji košarkaš NBA lige, a tek što je sa Denverom posle čišćenja Finiksa 4:0 završio sezonu, počele se spekulacije da li će igrati za Srbiju na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre, koji se održava u Beogradu?

Kako piše Majk Singer, novinar Denver posta, Nagetsi će podržati bilo koju odluku Jokić da donese. Ipak, potom je isti novinar dodao:

- U organizaciji su zabrinuti u vezi sa Jokićevim odmorom i oporavkom ovog leta, navode izvori - napisao je Singer na tviteru.

Potom se dodaje podatak da od početka mehura prošle godine odigrao sivh 109 utakmica, a da je ove sezone bio treći u ligi po broju odigranih minuta, sa 2.488.

- Ne znam. Tek sam završio NBA sezonu - kratko je odgovorio Jokić na pitanje o učešću u kvalifikacijama za Olimpijske igre, pitanje postavljeno na konferenciji posle eliminacije od Finiksa Sansa u drugoj rundi plej-ofa.

Kvalifikacioni turnir za odlazak na Olimpijske igre održaće se od 29. juna do 4. jula u Beogradu, a Srbija je u grupi sa Filipinima i Dominikanskom Republikom, dok su u drugoj grupi Italija, Portoriko i Senegal.

Samo pobednik turnira plasiraće se na Olimpijske igre u Tokiju, a košarkaški turnir igra se od 24. jula do 8. avgusta.

(Espreso/Kurir sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.