BOGDANOVIĆ I EKIPA SE NE PREDAJU TAKO LAKO: Atlanta nakon preokreta stigla do izjednačenja!
Foto: Profimedia

NBA

BOGDANOVIĆ I EKIPA SE NE PREDAJU TAKO LAKO: Atlanta nakon preokreta stigla do izjednačenja!

Ne da se Atlanta, još ništa nije gotovo

Objavljeno: 06:05h

Zajedničkim snagama su košarkaši Atlante režirali preokret u četvrtom meču i slavili protif Filadelfije 103:100.

Tako su Hoksi stigli do izjednačenja u seriji 2:2.

Bogdan Bogdanović je cepao mrežice (22 poena), Tre Jang razigravao saigrače (18 asistencija i 25 poena), Džon Kolins zakucavao, Klint Kapela odradio veliki posao u defanzivi, u drugom poluvremenu se javio i Lu Vilijams.

Početak meča nije obećavao za Atlantu. Filadelfija je u prvom poluvremenu konstantno bila u prednosti, plus je uglavnom imao dve cifre, pred odlazak na odmor dostigao i maksimalnih 18 poena razlike. Siksersi su samouvereno koračali ka trećoj uzastopnoj pobedi i bili na stepenik od plasmana u finale Istočne konferencije.

Ali to je draž koju donosi košarka, da je i kada sve deluje izgubljeno, zapravo sve moguće. Po ko zna koji put pokazano na delu u Stejt Farm Areni. Hoksi su u nastavku odličnom defanzivnom igrom sveli rivala na svega 38 poena u druge dve četvrtine, početkom poslednje deonice uspeli da dođu do preokreta i na kraju slave u uzbudljivoj završnici za izjednačenje u seriji - 103:100.

Na drugoj strani potpuno je podbacio nesuđeni MVP Džoel Embid. Završio je centar File meč sa 21 skokom i 17 poena, ali uz uspešnost u šutu iz igre 4/20.

(Espreso/Mozzart Sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.