SKANDALOZNO - HULIGANI U CENTRU SPLITA NAPALI RUSKE BASKETAŠE: Među njima bio i jedan SRBIN!
Foto: Promo

STRAŠNO

SKANDALOZNO - HULIGANI U CENTRU SPLITA NAPALI RUSKE BASKETAŠE: Među njima bio i jedan SRBIN!

Navodno su sva tri strana državljanina nosila istu odeću

Objavljeno: 16:29h

Splitska policija otkrila je i privela maloletnika zbog kaznenog dela izazivanja nereda iz mržnje, za šta je predviđena kazna od šest meseci do pet godina zatvora.

Sumnja se da je učestvovao u organizovanom napadu na dvojicu stranaca u Marmontovoj ulici u Splitu, u utorak 8. juna u večernjim časovima, pri čemu je jedan od njih lakše povređen.

– Prema iskazima dvojice oštećenih stranih državljana, u utorak tokom večeri, nakon što su napustili park, u Marmontovoj ulici na njih je nasrnulo nekoliko njima nepoznatih muških osoba te su prema njima bacili flašu koja nikoga nije udarila. Državljanin Ukrajine (39) zadobio je lakše telesne povrede, a 25-godišnji državljanin Rusije nije povređen. Na mestu događaja obavljen je uvid i vodi se istraživanje – izestila je splitska policija.

Među njima dvojicom bio je i Srbin.

Navodno su sva tri strana državljanina nosila istu odeću, odnosno dresove, jer su članovi ruske reprezentacije koja učestvuje na međunarodnom pripremnom turniru ulične košarke ("tri na tri"), u sklopu kvalifikacija za Olimpijske igre u Tokiju, a koji se ovih dana održava u Splitu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.