JOKIĆ SE ZAHVALIO SVIMA, POTOM DODAO: "Moramo da se borimo i sve da ostavimo iza sebe"!
Foto: Profimedia

treba da se trgnu

JOKIĆ SE ZAHVALIO SVIMA, POTOM DODAO: "Moramo da se borimo i sve da ostavimo iza sebe"!

Jokić je ubacio 32 poena, imao 20 skokova (od čega 10 ofanzivnih) i 10 asistencija, ali se nije proslavio u šutu iz igre 13/29, odnosno, trojkama, 1/6

Objavljeno:

Nikola Jokić je posle treće utakmice protiv Finiksa bio razočaran porazom rezultatom 116:102, iako je veče obeležila nagrada za MVP-ja NBA lige koju je dobio.

Ona mu je uručena pre početka meča i tom prilikom saigrači su umeli da ga pozdrave i da svi zajedno sa publikom u Koloradu proslave prestižnu nagradu.

- Da, bio je to poseban trenutak. Uživao sam u tome, bilo bi još bolje da je moja supruga bila ovde, kao i moji roditelji, ali drago mi je da su moji saigrači bili tu jer kao što sam i ranije rekao, to jeste moja nagrada, ali sam je dobio zbog svih njih, tako da moram njima da zahvalim. Prvo mojoj porodici, a zatim trenerima, igračima, medicinskom osoblju, vlasnicima i svima u klubu - istakao je Jokić.

Vrlo brzo se prebacio na samu igru i utakmicu broj četiri koja se igra u noći između nedelje i ponedeljka od dva sata iza ponoći.

- Pred četvrtu utakmicu bi trebalo da sve ovo do sada ostavimo iza nas. Ako izgubiš četvrtu utakmicu, ideš kući. Moramo da se borimo i damo sve što imamo, to je način na koji treba da razmišljamo.

Jokić je ubacio 32 poena, imao 20 skokova (od čega 10 ofanzivnih) i 10 asistencija, ali se nije proslavio u šutu iz igre 13/29, odnosno, trojkama, 1/6.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.