SPAVAO JE SA 2000 ŽENA, KORISTIO VEŠTAČKI UD I BACAO PARE NA KOKAIN: Legenda NBA zaplivao u potpuno druge vode!
Foto: EPA/Georgi Licovski

Novi početak

SPAVAO JE SA 2000 ŽENA, KORISTIO VEŠTAČKI UD I BACAO PARE NA KOKAIN: Legenda NBA zaplivao u potpuno druge vode!

U NBA ligi je debitovao u Los Anđeles Klipersima, a nakon boravka u Majamiju, vratio se u Stejples Centar, ali kao igrač Lejkersa sa kojim je osvojio dve titule NBA lige

Objavljeno: 09:12h

Lamar Odom, dvostruki NBA šampion i jedan od najkontroverznijih sportista u poslednjim decenijama je ponovo izbio u centar pažnje.

Svojevremeno najbolji šesti igrač NBA lige je januaru potvrdio kako će ući u ring. Njegova borba je održana sinoć, a za protivnika je imao Arona Kartera.

Inače, Karter je američki reper i brat Nika Kartera, nekadašnje zvezde dobro popularne grupe "Backstreet Boys".

Meč u Atlantik Sitiju se završio u drugoj rundi kada je 41-godišnji Odom levicom nokautirao puno slabijeg protivnika u jednoj neravnopravnoj borbi.

Veliki je ovo korak napred za Odoma koji se uspešno oporavlja jer je 2015. godine zbog predoziranja umalo preminuo u jednom od bordela u Las Vegasu.

Odom je rođen u Kvinsu u Njujorku i imao je prilično teško detinjstvo. Njegov otac je i sam bio konzument droge i alkohola, a majka mu je preminula od raka. Njegov život nije bio nimalo dobar dok je odrastao.

Spas je pronašao u košarci, ali nažalost je kasnije opet ušao u "crveno".

- Da su me pitali koliko trošim na drogu, rekao bih oko 100 miliona dolara. Svi doktori koji me vide kažu da je čudo što i dalje živim. Kokain sam koristio svaki dan. Više-manje, svaku sekundu slobodnog vremena. Nisam se mogao kontrolisati. Nisam ni želeo - rekao je Odom u još jednoj svojoj ispovesti.

U NBA ligi je debitovao u Los Anđeles Klipersima, a nakon boravka u Majamiju, vratio se u Stejples Centar, ali kao igrač Lejkersa sa kojim je osvojio dve titule NBA lige zajedno sa Kobi Brajantom i Po Gasolom. Bio je kamen temeljac ekipe koju je vodio Fil Džekson.

- Lekovi su verovatno uticali na to da brže završim karijeru, jer mi je ubila želju za treniranjem, za održavanje forme. Ja sam muškarac koji je postao ovisnik, hodao sam sa više od 2000 žena. Bio sam intiman sa šest žena u proseku svake nedelje i uvek bez zaštite, tako da sam tokom života morao plaćati mnoge pobačaje. Voleo bih da sam zadržao penis u pantalonama. Kasnije, u mojim tridesetima, karijera mi se uništavala i stvari su izmakle kontroli - jasan je Odom.

On se 2009. godine oženio sa Kloi Kardašijan u Beverli Hilsu, no brak je od početka bio katastrofa, prepun izdaja i zavisnosti. Trajao je do 2013. godine.

- Obećao sam Kloi mnogo puta da ću se promeniti, toliko da se ne sećam koliko sam puta to učinio. Ne znam zašto je godinama bila sa mnom.

Dve godine kasnije pronađen je bez svesti u bordelu. Tri dana zaredom konzumirao je seksualne stimulanse i kokain, potrošivši skoro 100.000 dolara. Dok je bio u komi, pretrpeo je šest srčanih udara.

- Koketirao sam sa smrću, više neću uzimati drogu. Voleo bih da me Bog odveo kad sam bio u komi, umesto da izgubim Kobi Brajanta.

Čak je jednom prilikom koristio lažni penis kako bi prošao antidoping proveru na Olimpijskim igrama 2004. u Atini. Tog leta je svakodnevno konzumirao marihuanu.

- Skinuo sam pantalone i izvadio lažni penis. Da bih izvadio urin, morao sam stalno stisnuti tijelo penisa. Službenik NBA-a koji me testirao izmerio mi je temperaturu u urinu da vidi je li moja.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.