TRI GODINE NISAM PLAKAO ZBOG SMRTI DETETA: Potresna ispovest čuvenog košarkaša, sin mu je umro u krevecu!
Lamar Odom, Foto: Printskrin

strašno

TRI GODINE NISAM PLAKAO ZBOG SMRTI DETETA: Potresna ispovest čuvenog košarkaša, sin mu je umro u krevecu!

- Lice mu je bilo tamnoplavo, nije disao - napisao je Odom

Objavljeno: 14:36h

Bivši košarkaš Los Anđeles Lejkersa Lamar Odom napisao je memoare sa naslovom 'Darkness to Light', u kojima je otrkio tajne iz svog života.

Odom je imao veoma buran život, od problema sa ocem, do narkomanije, ali stvar koja mu je obeležila život jeste smrt deteta.

Amerikanac se prisetio tog kobnog 29. juna 2006. godine, kada je njegova tadašnja supruga Liza Morales otišla da proveri njihovu šestomesečnu bebu. Odom je oktrio detalje strašne tragedije, a rekao je da tri godine nije plakao zbog nemilog događaja.

- Lice mu je bilo tamnoplavo, nije disao. Liza je histerično vrisnula te je brzo zvala hitnu pomoć. Hitna pomoć i vatrogasno vozilo došli su u roku od nekoliko minuta, pa su odveli bebu u bolnicu - napisao je Lamar.

foto: Profimedia

U tom trenutku Lamar se nalazio u Menhetnu.

- Petnaest minuta nakon što sam stigao tamo, lekarka je ušla u sobu i uhvatila Lizinu ruku. U njenim očima su bile suze. Rekla je: 'Žao mi je, kao majka i ja sam doživela smrt u kolevci' .

Lamar nikada pre toga nije čuo za taj izraz.

- To mi je bio prvi put da čujem za taj izraz. Dakle, Džejden je umro od sindroma iznenadne dojenačke smrti. To nam jednostavno nije imalo smisla. Kako je naše dete moglo umreti u krevetiću? To ne može biti stvarno. Bio sam zapanjen, ukočen, gotovo bez osećaja, nisam se mogao pomerati - napisao je Odom, koji je nakon toga otkrio sledeće:

- Nisam plakao tog trenutka. Kao ni sledećeg dana. Tri godine nisam plakao za Džejdenom. Mislio sam da ako budem plakao, to će biti stvarno. Nisam plakao da bi on mogao živeti.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.