DURENT PROMAŠIO PRODUŽETAK: Adetokumbo nosio Milvoki, Džezeri u laganim notama hitaju ka finalu!
Foto: Profimedia

DURENT PROMAŠIO PRODUŽETAK: Adetokumbo nosio Milvoki, Džezeri u laganim notama hitaju ka finalu!

Naredne utakmice ove serije igra se nedelju

Objavljeno:

Košarkaši Milvokija pobedili su prošle noći na svom terenu ekipu Bruklina sa 86:83 i tako smanjili na 2:1 u polufinalnoj seriji Istočne konferencije NBA lige.

Milvoki je imao i 21 poen prednosti u prvoj četvrtini, a na kraju je do pobede stigao poenima Džrua Holideja 11,4 sekunde pre kraja.

Bruklin je u poslednjim sekundama meča pokušao da izjednači i odvede meč u produžetak, ali Kevin Durent nije uspeo da pogodi trojku uz zvuk sirene.

Najzaslužniji za pobedu Baksa bili su Kris Midlton i Janis Adetokumbo. Midlton je upisao 35 poena i 15 skokova, a Adetokunbo dva poena manje uz 14 uhvaćenih lopti. Oni su ujedno bili i jedini u pobedničkom timu sa dvocifrenim učinkom.

Holidej je postigao samo devet poena, uz šut iz igre 4/14, ali je pogodio najvažniji koš večeri.

Na drugoj strani, Durent je meč završio sa 30 poena uz 11 skokova, Kajri Irving je dodao 22, a Brus Braun 16 poena i 11 skokova.

Naredna utakmica ove serije igra se nedelju, takođe u Milvokiju.

Košarkaši Jute pobedili su na svom terenu Los Anđeles Kliperse sa 117:111 i tako došli na pola puta od plasmana u finale Zapadne konferencije.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Donovan Mičel sa 37 poena, Džordan Klarkson je dodao 24, Džo Ingls 19, Bojan Bogdanović 16, dok je Rudi Gober meč završio sa 13 poena i čak 20 skokova.

Kliperse je predvodio Redži Džekson sa 29 poena, Pol Džordž je ubacio dva poena manje, a Kavaj Lenard 21 od čega samo dva u poslednjoj četvrtini.

Naredna utakmica igra se u noći između subote i nedelje u Los Anđelesu.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.