JOVIĆ OTVORENO PRIČAO DA LI SE VRAĆA U ZVEZDU: Očekujem da se pitanje mog statusa rešava od 15. juna do kraja jula
Foto: EPA/ GEORGIA PANAGOPOULOU

progovorio

JOVIĆ OTVORENO PRIČAO DA LI SE VRAĆA U ZVEZDU: Očekujem da se pitanje mog statusa rešava od 15. juna do kraja jula

Srećan je zbog činjenice da je Nikola Jokić proglašen za najboljeg igrača ligaškog dela sezone u NBA ligi

Objavljeno:

Nekadašnji plejmejker Crvene zvezde, Stefan Jović sa velikim nestrpljenjem očekuje početak priprema reprezentacije Srbije 12. juna.

- Čuo sam se sa selektorom par puta, od kad sam se vratio iz Moskve u trenažnom sam procesu. Sa koronom sam imao problema u januaru, nakon toga sam imao i neke posledice, ali sam uz pomoć doktora iz reprezentacije odradio sve testove na Košutnjaku i dobio zeleno svetlo da mogu normalno da radim. Nisam imao veće pauze u treningu, spreman dočekujem pripreme.

Stefan Jović je vrlo srećan činjenicom da je Nikola Jokić proglašen za najboljeg igrača ligaškog dela sezone u NBA ligi.

- Očekivao sam iskreno i prošle godine da ga proglase najboljim igračem zbog partija koje je pružao. A, ove godine je apsolutno dominirao NBA ligom i bilo pravo čudo da ga nisu proglasili MVP igračem sezone. Sve čestitke njemu i nadam se da će tako igrati i za reprezentaciju.

Tridesetogodišnji Nišlija govorio je za portal sportjuga.rs o eventualnom povratku u Crvenu zvezdu.

- Sve što se priča po medijima je daleko od istine, mene svako leto povezuju sa Zvezdom. Lično sam bio pre par dana u Beogradu, ali je razlog bio snimanje reklame za Košarkaški savez Srbije. Nisam imao kontakt ni sa jednim klubom, tako da sve što se piše po medijima nije tačno. Očekujem da se pitanje mog statusa rešava od 15. juna do kraja jula biti rešeno.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.