PRVI PROFESIONALNI UGOVOR: Talentovani košarkaš potpisao za Megu (FOTO)
Foto: Starsport©/Dragana Stjepanović

nema čekanja

PRVI PROFESIONALNI UGOVOR: Talentovani košarkaš potpisao za Megu (FOTO)

Nikola Jović u u ABA ligi je u proseku beležio 11.8 poena

Objavljeno:

Talentovani košarkaš Mege Nikola Jović potpisao je prvi profesionalni ugovor sa klubom. Junior Mege koji je ove sezone pokupio skoro sva moguća MVP priznanja u juniorskoj konkurenciji i u međuvremenu debitovao za prvi tim, potpisao je višegodišnji ugovor sa klubom.

U sredu je napunio 18 godina a već u četvrtak je potpisao i prvi profesionalni ugovor sa Megom!

Po potpisivanju ugovora sa Megom, Nikola Jović je istakao da je zahvalan svim ljudima u klubu na ukazanom poverenju i šansi:

– U Megi sam već tri godine kroz selekcije kadeta i juniora. Veoma sam zadovoljan i zahvalan svim ljudima u klubu na ukazanom poverenju i šansi koja mi je pružena. Trudom i radom smo puno postigli, pogotovo ove godine i veoma sam ponosan na sve naše zajedničke uspehe. Radujem se što produžavam svoj razvoj u mom Mega klubu - izjavio je Jović.

Nikola Jović
foto: KK Mega Sokerbet

Jović je u februaru debitovao za prvi tim Mege na Kupu Radivoja Koraća, dok je u ABA ligi za 24.3 minuta u proseku beležio 11.8 poena, 5.5 skokova i indeks korisnosti od 15.8. Zanimljivo je da ni na jednoj utakmici Mege u regionalnom takmičenju nije postigao ispod 10 poena.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.