"BIĆE DA NE ZNAJU DA JE IGRAO U SRBIJI": Bivši igrač Zvezde zbog Bogdanovića ZAGASIO AMERE!
Foto: Profimedia

jako

"BIĆE DA NE ZNAJU DA JE IGRAO U SRBIJI": Bivši igrač Zvezde zbog Bogdanovića ZAGASIO AMERE!

Slično je američkoj javnosti poručio i tamošnji košarkaški novinar Rob Perez

Objavljeno:

Bogdan Bogdanović je na sjajan način započeo polufinale Istočne konferencije NBA lige.

On je s ostatkom Atlante pobedio u gostima Filadelfiju, kojoj ni zaglušujuća atmosfera u hali nije pomogla.

"Bogi" je meč otvorio dvema trojkama, a iako su on i saigrači imali 20 poena razlike već početkom druge deonice, u finišu je bilo baš napeto jer su se Džoel Embid i ostatak prvorangirane ekipe "istoka" skroz vratili u meč. Ipak... nije to, kao ni buka s tribina, uopšte omela Bogdana Bogdanovića.

Iako ga je šut isprva "izdao" u četvrtoj deonici, kada je bilo najvažnije - pogađao je. Dao je trojku koja je, praktično, presudila Filadelfiji, tada je i "ućutkao" publiku stavljanjem kažiprsta na usne...

... a onda je, uz još malo drame, i jednu oduzetu loptu upravo njemu, s linije penala hladnokrvno pogodio oba slobodna bacanja, od čega se Filadelfija nije oporavila.

I, dok su mnogi Amerikanci bili zabezeknuti kako to da se naš reprezentativac nije uplašio buke, sve im je objasnio Dilan Enis, bivši košarkaš Zvezde, a sada Saragose:

"Ljudi misle da se Bogi plaši navijača Filadelfije? Biće da ne znaju da je igrao u Srbiji", poručio je Kanađanin uz brojne "smajlije".

Slično je američkoj javnosti poručio i tamošnji košarkaški novinar Rob Perez:

"Bogdna Bogdanović je pogodio toliko ovih velikih šuteva u izuzetno stresnim situacijama, i to tokom dugog niza godina u međunarodnoj košarci. Ovo je prosto običan dan za njega", poručio je Perez.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.